Linia turistică “Bucharest City Tour” intră la hibernare

Chiar dacă afară sunt temperaturi de vară (peste 22 de grade Celsius în zilele din urmă şi peste 22 grade acum, mult peste valorile normale pentru această perioadă), RATB a decis să suspende, începând de mâine, linia turistică “Bucharest City Tour”, „din cauza condiţiilor meteo nefavorabile din perioada sezonului rece”. Anul acesta, aproape 45.000 de călători – mai mult de jumătate turişti străini – s-au plimbat cu autobuzele etajate, în creştere faţă de 2012.

„Astfel, în acest an, numărul călătorilor care au vizitat Bucureştiul cu autobuzele double decker a fost în creştere faţă de cel de anul trecut, respectiv 44.521 de călători, dintre care 40.589 de adulţi şi 3.932 de copii, faţă de 39.470 în 2012, dintre care 35.779 de adulţi şi 3.691 de copii cu vârsta între 7 şi 14 ani”, precizează RATB în comunicatul remis redacţiei.

Ca noutate, în acest an au fost modificate harta şi flyer-ul, care au oferit, pe lângă datele generale despre traseu, şi informaţii cu privire la posibilităţile de petrecere a timpului liber în Capitală.

Totodată, au fost introduse vouchere, care s-au achiziţionat direct de la recepţiile hotelurilor partenere RATB, la pachet cu tarifele de cazare.

De asemenea, pe lângă ghidul audio în limbile română şi engleză, deja existent, turiştii au avut la dispoziţie un ghid audio în limba franceză şi unul în limba italiană.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.