„Lipeşte-te de #valiporcisteanu”, start la AFI Palace Cotroceni

Joi, 11 iunie, în AFI Palace Cotroceni din Bucureşti Vali Porcişteanu dă startul campaniei „Lipește-te de #valiporcisteanu”. Evenimentul va avea loc începând cu ora 18:00, în zona patinoarului.

Show-ul de debut va fi compus din demonstrații cu mașina pe patinoar, în compania celor de la Ice Fusion Freestyle și o tombolă cu numeroase premii, printre care se numără ocazia de a lua parte la derapaje controlate, însoțit de Vali Porcișteanu.

Printre cei care vor fi prezenți să susțină campania se numără Cabron, Giulia, Roxana Ciuhulescu, Nicolai Tand ș.a..

Campania lansată de Vali Porcișteanu este una de tip crowdfunding, realizată în premieră pentru motorsportul românesc, dar nu numai. Astfel, pentru a lua startul în forță în sezonul 2015 – 2016 de raliuri, mașina cu care va concura campionul național a fost împărțită în spații publicitare pătrate, pentru ca orice doritor care vrea să îl susțină, să se poată „lipi” de mașină, cumpărând un pătrat.

Vali Porcișteanu este cel mai tânăr câștigător al titlului național absolut la raliuri și singurul pilot român recompensat cu un trofeu de referință internațională, Colin McRae Flat Out Trophy.

Informaţii despre noutăţile din AFI Palace Cotroceni, la www.aficotroceni.ro sau pe pagina oficială de Facebook.

Amplasat la intersecţia dintre Bd. Vasile Milea şi Bd. Timişoara, AFI Palace Cotroceni oferă un mix de brand-uri şi activităţi de petrecere a timpului liber, adaptate dorinţelor fiecărui consumator: – peste 350 de magazine

– aproximativ 3.000 de locuri de parcare

– un hypermarket Auchan

– 20 de săli de cinema

– primul IMAX din România

– două cazinouri

– cel mai mare patinoar aflat în interiorul unui centru comercial (aproximativ 1.000 mp) – deschis tot timpul anului

–  două terenuri de joacă pentru copii

– prima arenă de laser tag din ţară

– primul Roller Coaster dintr-un centru comercial din Europa de Est

– bowling şi biliard

– un spaţiu dedicat târgurilor tematice

– un trenuleţ electric

– o pistă de karting.

Un alt aspect de interes al AFI Palace Cotroceni îl reprezintă programul său de funcţionare. Hipermarketul Auchan este deschis deschis în fiecare zi între 08:00- 01:00, magazinele retailerilor până la miezul nopţii în zilele de vineri şi sâmbătă, iar zona de fast food, restaurante şi atracţii, până târziu în noapte.

Vizitatorii pot ajunge la AFI Palace Cotroceni cu toate mijloacele de transport public: cu metroul, autobuzul sau tramvaiul. Staţia de metrou cea mai apropiată de mall este Politehnica, iar autobuzele şi tramvaiele care au staţie în faţa mall-ului sunt: 137, 93, 71, respectiv liniile de tramvai 8, 25, 47. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.