Ministerul Justiţiei cumpără 241 de autoturisme noi

Ministerul Justiţiei cumpără 241 de autoturisme în valoare de aproximativ 10 milioane de lei pentru transportul personalului şi documentelor, în interes de serviciu, potrivit unui anunț de licitație.

“Achiziţionarea unui număr de 241 autoturisme, pentru uzul Ministerului Justiţiei şi al instanţelor de judecată din România. Autoturismele sunt destinate deplasării în interes de serviciu a personalului sau documentelor de specialitate din cadrul Ministerului Justiţiei şi a instanţelor judecătoreşti, pe următoarele categorii de drumuri: Autostrăzi; Drumuri europene; Drumuri naţionale; Drumuri judeţene; Drumuri comunale”, se arată în anunţul Ministerului Justiţiei.

Potrivit caietului de sarcinii, “autoturismele trebuie să fie noi, nerulate, fabricate în anul 2019, să nu fi avut alţi proprietari şi să fie în stare perfectă de funcţionare” şi “ofertate în aceeaşi configuraţie (marcă, model, culoare, dotări etc.)”.

“Utilizarea acestor autoturisme la nivelul Ministerului Justiţiei şi a instanţelor de judecată va contribui la creşterea calităţii actului de justiţie”, aducând beneficii precum “modernizarea parcului auto” şi “îmbunătăţirea condiţiilor de lucru pentru desfăşurarea activităţii”, se mai arată în caietul de sarcini al anunţului.

Valoarea totală estimată pentru achiziţionarea autoturismelor este de 10.382.766,05 lei, iar “încheierea contractului de achiziţie publică este condiţionată de disponiblilitatea fondurilor din venituri proprii din expertiză tehnică judiciară şi extrajudiciară”.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.