Negoita scoate paza BGS din parcuri

Robert Negoita, primarul Sectorului 3 al Capitalei, a decis sa nu mai prelungeasca cu firma BGS contractul pentru paza parcurilor si sa asigure acest serviciu cu ajutorul politistilor locali. Edilul a anuntat joi, intr-o conferinta de presa, ca la sfarsitul lunii aprilie a expirat contractul incheiat de predecesorul sau anul trecut, in decembrie, si ca acesta i se pare pagubos pentru primarie.

“BGS si-a terminat contractul cu paza parcurilor, iar la rectificarea bugetara de luna viitoare, bugetul necheltuit prevazut pentru acest an va fi transferat catre Politia Locala a Sectorului 3, care a fost vitregita in acesti ani. Am cerut propuneri din partea Politiei Locale, pentru a demara un plan de paza eficient la nivelul obiectivelor din sectorul 3, dar sistemul de monitorizare video ne va fi de mare folos”, a spus Negoita, cu ocazia lansarii proiectului “Cresterea sigurantei si prevenirea criminalitatii in sectorul 3“.

Contractul incheiat de Primaria Sectorului 3 cu firma de paza BGS pentru paza parcurilor este in valoare de 4 milioane lei, iar pana acum s-a platit 1 milion de lei. Restul de 3 milioane lei vor fi redirectionate catre bugetul Politiei Locale.

Contractele cu BGS pentru paza scolilor si creselor raman in vigoare.

Magda SEVERIN

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.