Noi funcţionalităţi ale aplicaţiei Bilete CFR Online 

Pasagerii CFR Călători care cumpără biletele de tren online beneficiază de noi funcţionalităţi ale aplicaţiei Bilete CFR Online, astfel:

  • posibilitatea de a vizualiza numărul locurilor disponibile pentru o anumită rută şi tren (vezi imagine 1), înainte de achiziţionarea biletului;
  • posibilitatea vizualizării poziţiei locului/locurilor la vagoanele de dormit şi cuşetă, după achiziţionarea biletului (vezi imagine 2), informaţie disponibilă la secţiunea „biletele mele”.

bilete online tren 1 bilete online tren 2

Aceste noi funcţionalităţi oferă mai multe informaţii pasagerilor pentru ca aceştia să poată selecta cea mai avantajoasă ofertă de călătorie.

În ultimii ani, vânzările biletelor online au înregistrat o creştere importantă. Conform statisticilor, în primele 3 luni ale anului 2015, numărul pasagerilor care au călătorit cubilete online a fost de  două ori mai mare, faţă de perioada similară din 2014.

Anul trecut, 125 000 de călători au cumpărat peste 68.000 de bilete online. 

Cumpărarea online a biletului de tren este deja obișnuință în rândul unui segment tot mai mare de pasageri. Este o variantă simplă și rapidă – la îndemâna oricui are conexiune la internet. Pe lângă facilitatea de a-l cumpăra online, clienții noștri beneficiază de o reducere de 5% care se cumulează cu alte discounturi acordate. Iată o invitație a CFR Călători pentru a utiliza trenul la plecarea în vacanță!”, a afirmat Iosif Szentes, noul director general al CFR Călători.

Pentru cumpărarea biletelor prin intermediul serviciului de cumpărare Bilete CFR Online clienţii trebuie să se înregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, să completeze toţi paşii indicaţi pe platformă, să aleagă destinaţia unde vor să ajungă şi să finalizeze plata. După ce tranzacţia este confirmată, clientul primeşte pe e-mail varianta electronică a biletului de tren.

NU este necesară tipărirea biletului online. Identificarea călătorului în tren are loc în baza  ID-ului biletului electronic pe care şi-l pot nota sau a Cărţii de identitate. 

Termenul minim de cumpărare al biletelor CFR online este de 12 ore. Oricare utilizator de internet are posibilitatea de a cumpăra bilete la toate trenurile care circulă cu regim de rezervare (InterRegio -IR, Regio Expres – RE) în trafic intern, la preţ întreg, copil, elev sau student, bilete dus-întors, minigrup 2 – 5 sau bilete cu reducere la cumpărarea cu anticipaţie de 6 – 30 zile. 

Informaţii suplimentare despre utilizarea serviciului Bilete CFR  Online suntdisponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.