Noi măsuri Airbus, în contextul pandemiei COVID-19

Ca urmare a implementării de noi măsuri în Franța și Spania pentru a limita pandemia COVID-19, Airbus a decis să suspende temporar activitățile de producție și asamblare în fabricile din Franța și Spania, măsura fiind valabilă pentru următoarele 4 zile.

Aceasta va oferi timp suficient pentru implementarea măsurilor stringente de protejare a sănătății și de siguranță în ceea ce privește igiena, curățarea și auto-distanțarea, îmbunătățind în același timp eficiența operațiunilor în condițiile noilor măsuri ce vizează desfășurarea muncii.

În aceste două țări, compania va continua să aplice maxim posibil lucrul de acasă. Aceste măsuri vor fi implementate la nivel local, în coordonare cu partenerii sociali. De asemenea, Airbus colaborează cu clienții și furnizorii pentru a minimaliza impactul acestei decizii asupra activității lor.

Airbus furnizează continuu informații privind siguranța muncii și recomandări privind călătoriile angajaților săi, clienților și vizitatorilor, potrivit evoluțiilor de ultimă oră. Airbus urmărește și respectă recomandările Organizației Mondiale a Sănătății și ale autorităților sanitare naționale

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.