Ofertă specială Vola.ro

orange-codeSite-urile de știri au titrat că website-ul de imigrari al Canadei a fost copleșit de numărul mare de accesări, în urma rezultatului alegerilor din Statele Unite ale Americii, care a surprins pe toată lumea.

De aceea, Vola.ro vine în sprijinul celor care vor să emigreze din SUA, în Canada, cu o ofertă specială la bilete de avion, folosind codul ”jumpbecausetrump”.

Astfel, toate biletele de avion one-way din SUA spre Canada, achizitionate de pe Vola.ro, beneficiază o reducere cuprinsă între 20% și 30%.

https://bit.ly/JumpBecauseTrump

Asadar, cine este hotarât să emigreze, acum este momentul să își rezerve biletul de avion.

Bilete online

Vola.ro este cea mai mare agenție de turism online din România.

“La Vola.ro gasesti cele mai bune oferte pentru bilete de avion – atat bilete avion low cost cat si bilete pentru companiile de linie. Cum facem asta? E simplu: cautam cele mai bune tarife de bilete de avion la toate companiile aeriene si ti le prezentam intr-un singur loc. Si asta nu e tot. Iti oferim cazare la hoteluri din toata lumea, pachete de vacanta early booking sau last minute. Oferim servicii de inchirieri masini si transferuri de la si inspre aeroport, precum si asigurari medicale de calatorie. Pe langa oferta bogata de bilete de avion, vei fi placut surprins de ofertele speciale pentru shopping, city break-uri, circuite sau sejururi din sectiunea “Vacante”. Agentii de turism dedicati diviziei “Corporate” ofera intotdeauna prioritate, tarife speciale si conditii excelente pentru orice solicitare de bilete de avion sau hoteluri de la companiile care aleg Vola.ro. Cumpara bilete de avion de la Vola.ro, e simplu si ieftin”, se arată pe site-ul vola.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.