Orarul microbuzelor de transfer al pasagerilor de la trenuri la Aeroportul Otopeni și retur, de la 1 iulie

Începând de mîine, 1 iulie, vor interveni modificări în circulația trenurilor dintre București Nord și Punctul de Oprire Aeroport haltă (P.O. Aeroport h.), Galați, Urziceni, Slobozia Veche și retur, pentru efectuarea unor lucrări la infrastructura feroviară între stațiile Pajura și Mogoșoaia (aflate pe secția București Nord – Făurei),  informează CFR Călători. 

Odată cu modificarea graficului de circulație a acestor trenuri, microbuzele care realizează transferul pasagerilor între Punctul de Oprire Aeroport haltă (P.O. Aeroport h. – locul/staţia unde opresc trenurile) și terminalele de sosire/plecare ale Aeroportului Internațional Henri Conadă (Otopeni) vor circula într-un grafic orar adaptat cu mersul trenurilor spre/dinspre București, Galați, Urziceni, Slobozia Veche.

orar microbuze orar microbuze 1

Pentru o mai bună vizualizare,click AICI.

Din aeroport, îmbarcarea în microbuzele de transfer pentru P.O. Aeroport h. se realizează de pe estacada de la etajul 1, zona de sosiri internaţionale, unde se află şi casa de bilete. 

Legătura între Gara de Nord Bucureşti şi Aeroport este realizată cu  22 de trenuri (11 dus/11 întors), în intervalul orar 05.48 – 22.47.

Prețul unui bilet este 7,65 lei, iar un abonament lunar costă 140 de lei. Aceste tarife includ și transferul cu microbuzul.

Informații actualizate despre circulația trenurilor, la www.cfrcalatori.ro, la tel. 021/9521 (pentru traficul intern), 021.314.5528 (pentru traficul internațional Gara de Nord București) sau la personalul CFR Călători din gări.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.