Parcare subterană în zona Bd. Decebal, Sector 3

În 29 martie au început lucrările la parcarea subterană de la Bulevardul Decebal din Sectorul 3, București, ce va avea 718 locuri, dintre care 30 vor fi destinate persoanelor cu dizabilități.

Lucrările au debutat cu închiderea circulației pe trei benzi de pe tronsonul cuprins între Piața Hurmuzachi (fostă Piața Muncii) și Strada Dristorului. 

“Pentru demararea lucrărilor de execuție este necesară pentru început blocarea temporară a trei benzi de circulație (partea dreaptă) pe tronsonul precizat mai sus, urmând ca imediat după terminarea acestor lucrări să se închidă benzile de circulație de pe cealaltă parte de bulevard și transferarea circulației pe sensul închis inițial. Odată cu finalizarea acestor lucrări, circulația va putea fi reluată pe toate benzile de circulație”, informează Primăria Sectorului 3, fără a preciza însă vreun termen.

Accesul auto în parcaj și ieșirea din acesta se vor realiza din ambele sensuri ale bd. Decebal prin intermediul a două rampe de acces principale, cu câte două sensuri fiecare (un sens de intrare și unul de ieșire).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.