Pasajul Basarab, închis sâmbătă seară

Traficul rutier va fi închis pe ambele sensuri, sâmbătă seară, pe Pasajul Basarab din Bucureşti, între Şos. Orhideelor şi Şos. Nicolae Titulescu/Banu Manta, precum şi pe străzile care acced în acesta, pentru a permite desfăşurării evenimentului sportiv “ProSport Midnight Run”, în intervalul orar 21.00-23.00, informează IGPR.

Rute ocolitoare:

* Splaiul Independenţei – str. Gral Popovăţ – Calea Crângaşi – Pod Grant

* Str. Banu Manta – Calea Griviţei – Gara de Nord -bd. D. Golescu – Calea Plevnei.

Poliţia Română le solicită conducătorilor de autovehicule să reducă viteza, să circule cu prudenţă în momentul în care se deplasează pe lângă grupurile de participanţi la eveniment şi să respecte semnalele poliţiştilor rutieri şi rutele ocolitoare.

ProSport organizează sâmbătă seară, pe Pasajul Basarab, cel mai mare eveniment de running nocturn din România – “ProSport Bucharest Midnight Run” -, la care sunt aşteptaţi să alerge toţi iubitorii de sport şi mişcare.

Startul evenimentului se va da, la ora 22.00, din parcarea Carrefour Orhideea, iar concurenţii, cu vârste de peste 15 ani, sunt aşteptaţi să se înscrie la una dintre cele două probe propuse de organizatori: de 5 km şi de 10 km.

Participanţii vor primi chip-uri individuale de cronometrare, astfel încât fiecare îşi va afla la finalul cursei timpul personal realizat.

Toate persoanele care doresc să participe la “ProSport Bucharest Midnight Run” se pot înscrie inclusiv în ziua concursului la start, până la ora 20.00.

Primii 1.000 de participanţi primesc tricoul oficial al evenimentului. (M.S.)

Imagine: Jean-mihai PÂLŞU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.