Peste 400 de călători, prinşi fără bilet în trenul Feteşti – Bucureşti Obor

Un supracontrol format din 20 de reprezentanţi de la CFR Călători, 25 de la Poliţia Transport Feroviar şi 20 de la Jandarmeria Română au oprit, miercuri dimineaţă, trenul Regio 8012 care circulă pe ruta Feteşti – Bucureşti Obor, depistând peste 400 de călători fără bilet. Toţi aceştia au fost daţi jos în gara Brăneşti, jud. Ilfov, fiind amendaţi sau puşi să plătească bilet la suprapreţ.

Din totalul celor prinşi călătorind fraudulos, 234 au achitat biletul la tarif de taxare în tren, în valoare totală de 4.680 de lei. Alţi 70 de pasageri care nu au achitat biletul în tren au fost amendaţi.

Reprezentanţii CFR Călători au precizat că aceste controale vor continua în perioada următoare şi pe alte secţii de circulaţie şi trenuri cu trafic semnificativ de navetă.

În urmă cu o săptămână, peste 250 de călători din două trenuri care circulau spre Bucureşti au fost coborâţi în gara Săbăreni, din judeţul Ilfov, după ce au fost prinşi fără bilet. Dintre aceştia, 205 au scăpat de amendă după ce au cumpărat bilete în tren. În cazul a 45 de călători au fost întocmite procese-verbale pentru amenzi. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.