Piata Valea Ialomitei, modernizata. Intra in lucru Chilia Veche

Primaria Sectorului 6 a finalizat, prin Administratia Pietelor, lucrarile de modernizare a Pietei Valea Ialomitei din cartierul Drumul Taberei, incepute toamna trecuta. Investitia a fost suportata exclusiv din bugetul local si a costat 6.858.551 lei, fara TVA. Odata finalizate lucrarile, autoritatea locala incepe modernizarea altei piete: Chilia Veche.

Piata Valea Ialomitei a devenit o piata strict agroalimentara, in suprafata totala desfasurata de 6.000 mp, structurata pe parter si o parcare proprie de nivel 1 cu 104 de locuri.

Printre modificarile aduse constructiei existente, proiectul de modernizare a prevazut, printre altele: inlocuirea peretilor cu panouri termoizolante tip izopan, montari de tamplarie de aluminiu si geam termopan, instalarea unui sistem de climatizare a aerului, inlocuirea si extinderea retelelor sanitare si refacerea instalatiei electrice.

O alta piata intra in lucru: Chilia Veche, ce va avea o suprafata de 2.000 mp.

Primaria Sectorului 6 are in proiect, din toamna, si modernizarea Pietei Drumul Taberei 2, care va fi destinata strict producatorilor agricoli si se va intinde pe o suprafata de 1.500 mp.

“Prin realizarea acestor obiective de investitii, autoritatile publice locale asigura oferirea unor servicii de calitate pentru cetateni si, nu in ultimul rand, elimina comertul ilegal”, a declarat primarul Cristian Poteras. (M.S.)

1 COMENTARIU

  1. Felicitari pentru inca un proiect foarte bun domnule primar. Si multi spun ca nu se face treaba, iata ca se face treaba. Ce mai comentati acum?

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.