Picnic la Poteras

Cristian Poteras, primarul Sectorului 6 al Capitalei, a amenajat intre Parcul Crangasi si Lacul Morii un loc pentru picnic, unde a amplasat masute, banci si 5 gratare pentru bucurestenii amatori de mici si alte produse sfarainde pe jar.

Edilul a pus in aplicare acest proiect imediat dupa aprobarea Legii Picnicului, care prevede ca autoritatile locale sa ofere cetatenilor conditii civilizate de servire a mesei la aer.

Totodata, legea instituie amenzi aspre pentru cei care vandalizeaza locul, lasand mizerie in urma. De altfel, nici nu va fi nevoie, intrucat cei de la Politia Locala vor patrula pentru pastrarea ordinii.

Accesul in zona amenajata este liber. (M.S.)

1 COMENTARIU

  1. in zona Lacul Morii aceste gratare sunt foarte bine-venite. multa lume facea gratar pe marginea lacului, de unde si urmele de cenusa. o initiativa mult mai buna, decat sa opreasca oamenii prin amenzi, sa ii ajute in a-si organiza o iesire in aer liber organizata

  2. un proiect fooarte bun…felicitari!!!cu siguranta ca dupa aceasta stire in mai multe zone din capitala se vor construi aceste spatii special amenajate…dar pana la urma este proiectul domnului Cristian Poteras….un alt proiect bun …felicitari si multumiri din partea populatiei

  3. Intr-adevar sunt bine venite, un lucru foarte bun si civilizat, acum trebuie sa fim civilizati si noi ca sa nu fie nevoie de amenzi.

  4. revin…am cautat cateva detalii despre acest proiect…a fost realizat din ideea domnului Cristian Poteras, iar populatia nu va avea nimic de platit (bineinteles cei care sunt recalcitranti vor fi pedepsiti conform legii) …iar materialele folosite la construirea acestei zone sunt de calitate, acestea urmand sa fie intr-o conditie excelenta chiar dupa mai multi ani…deci Da, se poate!!

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.