Polițiștii din Ungaria, campanie împotriva șoferilor imprudenți

Polițiștii din Ungaria îi „vânează”, din mașini neinscripționate cu însemnele Poliției, pe șoferii care încalcă regulile de circulație. Este o campanie lansată de Comitetul Național de Prevenire a Accidentelor, care îi și face de râs pe conducătorii auto imprudenți, postând imaginile pe pagina sa de Facebook, spre deliciul celorlalți șoferi.

sursă foto: TISPOL

Potrivit celui mai recent Buletin TISPOL, polițiștii patrulează în orașe și pe autostrăzi, pentru a-i depista pe șoferii care folosesc banda destinată autobuzelor, ignoră culoarea roșie a semaforului, depășesc viteza pe autostrăzi, folosesc la volan telefonul mobil, depășesc pe linia continuă.

Neregulile sunt înregistrate de camere video, astfel că 99% dintre șoferii prinși în neregulă nu mai pot avea nicio scuză și „înghit” fără comentarii amenzile.

Nu este de mirare că șoferilor care respectă întotdeauna regulile de circulație le place campania, exprimându-și opiniile negative asupra celor făcuți de rușine pe pagina de Facebook a Comitetului Național de Prevenire a Accidentelor.

Videoclipurile sunt, de asemenea, populare în rândul diferitelor companii, care se concentrează pe prevenirea accidentelor sau siguranța rutieră și se declară de acord cu campania Comitetului Național de Prevenire a Accidentelor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.