Polițiștii „vânează” transportatorii ilegali de persoane din toată țara

2

Ministrul intermar al Internelor, Mihai Fifor, a dispus Poliției să verifice transportatorii ilegali de persoane din toată țara.

Mihai Fifor

Decizia sa vine la 10 zile de la răpirea Alexandrei, fata de 15 ani violată și ucisă în Caracal de Gheorghe Dincă, cel care transporta oameni la ocazie, cu mașina personală.

Criminalul a recunoscut în fața anchetatorilor că a mai ucis o tânără, în vârstă de 18 ani, pe care a răpit-o și sechestrat-o în luna aprilie. 

Iată mesajul scris de ministrul Mihai Fifor, în 2 august, pe Facebook: „Am dispus Poliției să înceapa identificarea si verificarea celor care fac transport ilegal de persoane, în toată țara.

Desfășurată timp de 8 zile în primă fază, acțiunea vizează depistarea celor care efectuează transport neautorizat de persoane.

Acțiunile vor fi concentrate în special în apropierea zonelor de îmbarcare și debarcare a pasagerilor din stațiile pentru mijloacele de transport în comun, gări, autogări, dar și pe traseele de deplasare a acestor autovehicule.

Polițiștilor rutieri, de ordine publică, de investigare a criminalității economice și de la transporturi li se vor alătura și specialiști ai Registrului Auto Român și ai Inspectoratului Teritorial de Muncă”.

2 COMENTARII

  1. Da… vaneaza pe aia ilegali, doar ca ieri in Cluj erau 3 filtre de politie si opreau exclusiv taximetre autorizate in timp ce aia ilegali de la uber si bolt treceau pe langa ei. Bravo !!! ( ilegali fiindca desi s a dat o lege pt ridesharing ei lucreaza doar cu buletinul, facand evaziune fiscala, fara firma si contract de munca la 16 ore prestate pe zi cu ocazia Untold…aproximativ 4000 de soferi la negru/ uber/ bolt din toata tara.) Incompetenta, prostie sau bataie de joc ?! Sau toate 3 ?! 🤔

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.