Primăria Sectorului 1 revine la sediul din Banu Manta

Întreaga activitate a Primăriei Sectorului 1 București va fi reluată începând de luni, 27 aprilie, la sediul din Bulevardul Banu Manta nr. 9.

Până la data mutării, în săptămâna 20-24 aprilie, serviciile de relații cu publicul și alte servicii din subordinea Primăriei – Serviciul Urbanism, Serviciul Reabilitare Termică, Serviciul Fond Imobiliar, Serviciul Publicitate etc. – vor funcționa în paralel atât în sediul din Șos. București-Ploiești nr. 9-13, cât și în sediul din Bd. Banu Manta nr. 9.

De asemenea, în perioada 20-24 aprilie, casieria Direcției Generale de Impozite și Taxe Locale din incinta Primăriei Sectorului 1 va funcționa atât la adresa din Șoseaua București-Ploiești nr. 9-13, cât și la sediul din Banu Manta nr. 9, după următorul program: luni, marți, miercuri, vineri, între orele 08.30-16:30, și joi, în intervalul 08.30-18.30.

Începând cu data de 27 aprilie, întreaga activitate a Primăriei Sectorului 1 va fi reluată la sediul administrativ din Bulevardul Banu Manta nr. 9. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.