Programul de iarnă la Aeroportul Timișoara

avion-aeroport-timisoaraDe la Aeroportul “Aurel Vlaicu” din Timişoara sunt operate zilnic între 5 şi 7 zboruri spre Bucureşti şi câte unul cu Iaşi şi, alternativ, cu destinaţia Cluj-Napoca.

Programul de iarnă al zborurilor (26 octombrie 2016 – 25 martie 2017) cuprinde 46 de curse săptămânale spre Bucureşti, aproape dublu față de perioada de vară, când erau 26 de zboruri.

din total, compania aeriană Tarom efectuează 32 de curse iar compania Ryanair, 14 zboruri.

Astfel, de luni până vineri, compania Tarom operează zilnic câte 5 zboruri spre şi dinspre Bucureşti, în zilele de sâmbătă operează câte 3 zboruri, iar duminica operează un număr de 4 zboruri spre aceeaşi destinaţie. Compania aeriană Ryanair operează zboruri spre şi dinspre Bucureşti cu o frecvenţă de 2 curse pe zi.

De asemenea, zilnic, compania Blue Air operează câte 1 zbor care face legătura cu destinaţia Iaşi, iar în zilele de luni, miercuri, vineri şi duminică aceleaşi curse au prevăzute escale care fac legătura şi cu destinaţia Cluj-Napoca.

“Legătura aeriană cu cele trei oraşe importante din ţară, respectiv Bucureşti, Iaşi şi Cluj-Napoca, va fi completată de la mijlocul anului 2017 cu un alt oraş de referinţă mai ales pentru perioada destinată vacanţelor estivale, Constanţa. Am avut ca obiectiv în ultimii ani creşterea numărului de destinaţii şi a fecvenţelor de operare pentru zborurile către destinaţii din România”, a declarat directorul aeroportului Timişoara, Daniel Idolu.

“Începând cu acest sezon de iarnă, putem afirma că am reuşit. În lipsa unei alternative viabile de transport cu trenul sau auto, din punct de vedere al confortului şi al duratei călătoriei, considerăm că această reuşită a activităţii aeroportului Timişoara vine în interesul mediului de afaceri regional şi a opţiunilor turistice ale cetăţenilor din regiunea de vest a României”, a adăugat el.

Informaţii referitoare la programul zborurilor pot fi accesate pe site-ul aeroportului: www.aerotim.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.