RADET porneşte căldura în Bucureşti

RADET Bucureşti efectuează astăzi probele la cald necesare pregătirii rețelei de termoficare pentru iarnă, urmând ca la noapte (13 octombrie, ora 0.00) săînceapă furnizarea agentului termic pentru încălzire.

Abonaţii RADET sunt rugați să deschidă vanele montate pe circuitul de încălzire din subsolul blocurilor, precum și robineții de pe calorifere, pentru a se realiza o încărcare și o aerisire corectă a instalației de încălzire.

“Decizia furnizării agentului termic pentru încălzire se face cu respectarea unor prevederi din HG 425/1994 potrivit cărora “începerea perioadei de încălzire pentru consumatorii de tip urban va avea loc după înregistrarea, timp de trei zile consecutiv, între orele 18,00 — 6,00, a unor valori medii zilnice ale temperaturii aerului exterior de +10 grade Celsius sau mai mici, iar oprirea încălzirii se face după trei zile consecutive în care temperatura medie a aerului exterior depășește +10 grade Celsius, între orele 18,00-6,00″”, precizează, într-un comunicat remis redacţiei, conducerea Regiei.

Lipsa încălzirii la unele blocuri sau scări de bloc poate fi cauzată de faptul că sunt asociații de proprietari ce nu și-au deschis vanele de la subsol, urmare a solicitărilor venite de la locatari, adaugă RADET.

Dispeceratele RADET și echipele de intervenție funcționează în regim permanent pentru soluționarea oricăror probleme apărute în teren.

Informații suplimentare, la numărul de telefon cu apelare gratuită din orice rețea 0800.820.002. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.