RATB: Linii speciale de autobuze miercuri si joi, de Finala Europa League

Mai multe linii speciale de autobuze vor face legatura, miercuri si joi, intre Aeroportul Otopeni, cele doua zone pentru suporteri din Piata Constitutiei si Piata George Enescu, si Arena Nationala – insa vor duce separat suporterii echipelor finaliste – Athletic Bilbao si Atletico Madrid – ca sa nu se incaiere. Pe de alta parte, autobuzele si troleibuzele cu trasee in zona stadionului vor merge pe rute modificate.

Autobuzele care vor face legatura intre Aeroportul Otopeni si cele doua zone pentru suporteri vor circula miercuri intre orele 7.00 si 18.00, la intervale de 7 minute.

Din Piata Constitutiei si Piata George Enescu – zonele unde vor sta suporterii Athletic Bilbao si, respectiv, Atletico Madrid -, pentru a-i prelua pe suporteri si a-i duce la Arena Nationala vor circula autobuze intre orele 9.00 si 21.30, la intervale de 5 minute.

Totodata, de la Aeroportul Otopeni vor fi unele autobuze care vor merge direct la Arena Nationala. Acestea vor circula intre orele 18.00 si 21.30, la intervale de 7 minute, si vor ajunge la intrarile in stadion din B-dul Pierre de Coubertin – strada Vatra Luminoasa si B-dul Basarabia. Ultimele curse vor pleca la Aeroportul “Henri Coanda” spre Arena Nationala la ora 20.30.

La finalul meciului, incepand de la prima ora a zilei de joi, autobuzele vor pleca de la cele doua intrari in stadion spre Aeroportul Otopeni.

Trasee modificate

Liniile 40 si 56 vor functiona pe traseul de baza intre terminalul “Piata Sf. Vineri” si intersectia Calea Calarasilor cu strada Traian, apoi vor circula pe un traseu modificat in ambele sensuri pana la Bulevardul Basarabia, de unde revin pe traseele initiale.

Troleibuzele 86 vor circula pe traseul de baza intre terminalul “Dridu” si intersectia Bulevardul Pache Protopopescu cu strada Matei Voievod, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pana la terminalul “Bulevardul Basarabia”.

Troilebuzele liniei 90 nu vor circula joi.

Autobuzele 104 vor merge pe traseul baza intre terminalul “Cora Pantelimon” si intersectia Sos. Pantelimon – B-dul Pierre de Coubertin – Sos. Iancului, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri pana pe B-dul Decebal, de unde vor reveni pe traseul initial.

Trasee modificate vor avea si autobuzele liniilor 137, 138 si 268, pe sensul spre Bulevardul Nicolae Balcescu, in celalalt sens mentinandu-se traseul de baza.

Si linia turistica Bucharest City Tour va avea traseul de baza doar intre Piata Presei si intersectia Calea Victoriei – Splaiul Independentei – B-dul Natiunile Unite, de unde autobuzele vor circula pe Splaiul Independentei si pe la Piata Unirii.

De asemenea, autobuzele 126 si 368 vor avea trasee modificate pe sensul Drumul Taberei, de la Piata Romana pana la la strada Stirbei Voda, de unde vor reveni la traseele initiale, iar cele ale liniei 300 vor merge pe traseul de baza intre terminalul “Clabucet” si Piata Romana, apoi pe un traseu modificat pana la Bulevardul Lascar Catargiu, unde revin pe traseul initial.

Si autobuzele care circula pe liniile de noapte N102 si N109 isi vor modifica traseele.

Totodata, pe liniile expres 780 si 783 vor circula, miercuri si joi, mai multe autobuze. (M.S.)

Imagine: Jean-Mihai PALSU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.