Reduceri de 15% la Interrail Global Pass

De la 1 septembrie, oferta Interrail Global Pass aduce o nouă reducere de 15% informează CFR Călători. 

Oferta promoţională este pusă în vânzare în perioada 1 septembrie – 31 octombrie 2015 iar prima zi de valabilitate este în perioada 1 septembrie  – 30 ianuarie 2016. 

Legitimaţia Interrail Global Pass oferă posibilitatea efectuării de călătorii nelimitate în 30 de ţări europene, din Scandinavia până în Turcia şi, în plus, traversarea maritimă cu vaporul între Italia şi Grecia.

Perioada de valabilitate a legitimaţiilor este de la 5 zile până la o lună, pasagerii având libertatea de a alege ruta în timpul călătoriei.

Interrail Global Pass se adresează tuturor categoriilor de călători: tineri, adulţi, copii, seniori şi reprezintă o variantă avantajoasă şi relaxantă de a explora continentul european, la preţuri atractive.

Copiii de până la 12 ani beneficiază de gratuitate, iar tinerii (vârsta până în 26 de ani), adulţii şi seniorii (vârsta peste 60 de ani) dispun de asemenea, de tarife reduse.

Tarifele promoţiei Interrail Global Pass, reduse cu 15%, sunt următoarele:

tarife interrail

* Un adult poate lua gratuit în călătorie maxim doi copii. Dacă va însoţi mai mult de doi copii, va fi emisă câte o legitimaţie de tânăr < 26 de ani pentru fiecare dintre ceilalţi copii.

Informaţii suplimentare sunt disponibile pe: www.cfrcalatori.ro/268 şi www.Interrail.eu.

Oferta Interrail Pass Global este vândută în birourile CFR Călători – staţii şi agenţii CFR Călători deschise traficului internaţional.

Pentru informații despre circulația trenurilor internaţionale, călătorii pot solicita informaţii la telefon 021.314.5528 (trafic internațional Gara de Nord București).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.