Restricții pentru Salonul Auto Moto 2015

Traficul rutier este restricționat din această seară de la ora 22.00 până duminică la ora 23.00 în zona Parlamentului, pe B-dul Libertății între Calea 13 Septembrie și B-dul Națiunile Unite, precum și pe B-dul Unirii între B-dul I. C. Brătianu și Piața Constituției – piață unde se desfășoară Expoziția Salon Auto Moto și Parada Mașini de Epocă și Motociclete.

Rute ocolitoare:

Calea 13 Septembrie – Bd. Libertății – Piața George Coșbuc – Bd. Regina Maria;

Str. Izvor – Str. Hașdeu – Splaiul Independenței;

Bd. Unirii – Piața Unirii – Splaiul Independenței – Str. Hașdeu – Str. Izvor – Calea 13 Septembrie.

La ediția din acest an a Salonului Auto Moto vor fi etalate în Piața Constituției sute de mașini și motociclete, de la vedete ale Salonului Auto de la Geneva și premiere naționale până la cele de epocă sau tunate.

„În creștere de la o ediție la alta, spectacolele oferite de sportivi pe patru sau două roti cu demonstrațiile, acrobațiile și drift-urile lor epice, vor crea atmosfera incendiară cu care au fost obișnuite zecile de mii de vizitatori din toată țara, care au trecut în anii precedenți pragul Salonului Auto Moto”, anunță organizatorii.

Nu vor lipsi noutatile și ofertele speciale de Paști ale dealerilor, firmelor de leasing și de asigurări, precum și ale băncilor.

Magda SEVERIN

Imagine: Jean-Mihai PÂLȘU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.