Se redeschid centrele ”La Pedale” din Herăstrău și Kiseleff

Din acest weekend, amatorii de mișcare în aer liber sunt invitați de Primăria Sectorului 1 și Asociația Green Gate la noi plimbări gratuite cu bicicleta în parcurile Kiseleff și Herăstrău.

Este al 7-lea an consecutiv în care copiii, părinții și chiar bunicii pot profita, până la mijlocul lunii noiembrie, de programul ”La Pedale” – primul sistem gratuit de bike-sharing din România.

Sunt puse la dispoziție, gratuit, peste 500 de biciclete „verzi”, disponibile în 3 modele – pentru copii, adolescenţi și adulți.

Se „închiriază” pe baza buletinului de identitate și a unui contract de dare în folosință întocmit pe loc.

bicicleta, La Pedale 1

Bicicletele pot fi utilizate maximum două ore și numai în perimetrul parcurilor respective. Centrul ”La Pedale” din Parcul Kiseleff se află la intersecția dintre străzile Ion Mincu și Barbu Ștefănescu Delavrancea, în interiorul parcului, iar centrul din Parcul Herăstrău este exact la intrarea în parc, din direcția metrou Aviatorilor.

Program: luni-vineri orele 10:00-18:00, sâmbătă și duminică, 10:00-19:00.

bicicleta, La Pedale 2

Anul trecut s-a înregistrat un număr record de utilizatori: peste 70.000.

Proiectul ”La Pedale” este parte a unei acțiuni demarate de Primăria Sectorului 1 care vizează promovarea mersului pe bicicletă în oraș după un model implementat deja cu succes în principalele capitale europene. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.