Supracontrol în trenul R 8012, pe ruta Feteşti – Bucureşti Obor

CFR Călători şi Poliţia Transporturi Feroviare au controlat în această dimineaţă trenul R 8012 care circulă pe ruta Feteşti – Bucureşti Obor, pentru a depista pasagerii fără bilet şi “a evalua modul în care personalul de tren îşi îndeplineşte atribuţiile de serviciu”.

“Echipele de supracontrol împreună cu angajaţii Poliţiei TF au solicitat celor peste 700 de pasageri din trenul R 8012 (Feteşti – Bucureşti Obor) prezentarea legitimaţiilor de călătorie. În urma controlului, personalul feroviar a identificat 198 de pasageri care călătoreau în ilegalitate şi cărora le-au fost eliberate bilete cu suprataxă. De asemenea, au mai fost eliberate 33 de bilete pentru pasagerii care au urcat din staţiile fără case de bilete”, precizează CFR Călători.

În punctele de oprire unde CFR Călători nu are case de bilete, călătorii au obligaţia să-şi procure biletele de la personalul de tren, care aplică tariful de la casa de bilete.

“Astfel de acţiuni se desfăşoară în această perioadă pe mai multe rute de pe reţeaua naţională feroviară”, precizează reprezentanţii companiei naţionale de transport feroviar.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.