Tramvaiele 24, 42, 45 și 46 revin pe traseul de bază prin Piaţa Victoriei

tramvai-30Odată cu începerea anului școlar – luni, 12 septembrie -, tramvaiele liniilor 24, 42, 45 și 46 vor circula din nou prin Piaţa Victoriei, pe traseele iniţiale iar linia navetă 624 se desfiinţează, ca urmare a finalizării lucrărilor de remediere la reţeaua de termoficare de pe Bd. Ion Mihalache în zona Spitalului Filantropia, potrivit RATB.

Astfel, linia 24 va reveni pe traseul de bază de la interseclia Bd. Ion Mihalache/Str. Dr. Felix, pe Bd. Ion Mihalache, Str. Buzeşti, Str. Berzei, până la capăt de linie „Vasile Pârvan”, cu întoarcere pe Str. Sf. Constantin, Str. lonel Perlea, Str. Grigore CobăIcescu, str. Berzei, Str. Buzeşti, Bd. Ion Mihalache, apoi traseul de bază.

Liniile 42 şi 45 vor reveni pe traseele de bază de la intersecţia Bd. Ion Mihalache/ Str. Dr. Felix, pe Bd. Ion Mihalache, Str. Buzeşti, Str. Alexandru loan Cuza, Bd. Gheorghe Duca, până la terminalul „Gara de Nord”, cu întoarcere pe Calea Griviţei, Str. Buzeşti, Bd. Ion Mihalache, apoi traseele de bază.

Linia 46 va reveni pe traseul de bază de la intersecţia Şos. Nicolae Titulescu/ Str. Dr. Felix, pe Str. Dr. Felix, Bd. Ion Mihalache, Str. Buzeşti, Str. Alexandru loan Cuza, Bd. Gheorghe Duca, până la terminalul „Gara de Nord”, cu întoarcere pe Calea Griviţei, Str. Buzeşti, Bd. Ion Mihalache, Str. Dr. Felix, Pasajul Victoriei, apoi traseul de bază.

De la aceeaşi dată, în urma creării condiţiilor de circulaţie pe Bd. lon Mihalache în zona intersecţiei cu Bd. Banu Manta, se reinfiinţează staţiile de autobuze „Bd. Banu Manta” (în ambele sensuri) pentru liniile 205 şi 300.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.