Transport gratuit pentru specialiști la reconstrucția Catedralei Notre-Dame

Grupul Air France – KLM și-a comunicat sprijinul pentru reconstruirea Catedralei Notre Dame din Paris – care a fost mistuită de incendiu în seara de 15 aprilie -, prin oferirea transportului gratuit la bordul aeronavelor sale tuturor specialiștilor implicați în  refacerea catedralei.

În urma tragicului incendiu care a devastat catedrala Notre-Dame din Paris – simbol al istoriei franceze cunoscut în întreaga lume -, toate echipele Air France și Air France-KLM din întreaga lume au fost profund afectate și întristate. Acesta este motivul pentru care Benjamin Smith, CEO al Air France-KLM, împreună cu Anne-Marie Couderc, președintele Air France-KLM și Anne Rigail, CEO al Air France, au decis că Air France va oferi transport gratuit pentru toți partenerii oficiali implicați în reconstrucția catedralei Notre-Dame din Paris”, se arată în comunicatul transis redacției.

Fond de donații

În plus, în zilele următoare, grupul Air France-KLM va înființa un fond de donații voluntare pentru clienții săi pentru a contribui la finanțarea lucrărilor de reconstrucție.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.