Uber este de acord cu protestatarii

Oficialii Uber  transmit că sunt de acord cu taximetriștii care protestează în București pentru reglementarea serviciilor de transoirt alternative.
 
 
“Suntem de acord cu protestatarii că este nevoie de reglementări clare pentru toate tipurile de transport din oraș și încurajăm orice dezbatere pe această temă. Ne dorim să fim un partener pentru autorități. Susținem reglementarea serviciilor de transport alternative și, între timp, i-am sprijinit pe toți partenerii care au dorit să obțină un atestat de șofer profesionist”, se arată în comunicatul transmis redacției.
 
Peste 2000 de taximetriști au protestat în 13 februarie împotriva “pirateriei” din transporturi.
 
Liderii COTAR au fost chemați la negocieri la Ministerul Finanțelor de către ministrul interimar al Transporturilor, Rovana Plumb, și ministrul interimar al Dezvoltării, Eugen Teodorovici, care le-au promis că vor promova în cursul săptămânii viitoare a cadrul  normativ care va cuprinde solicitările transportatorilor rutieri: eliminarea sintagmei ”în mod repetat” din Legea taximetriei și trecerea activității de ”rent a car” la Autoritatea Rutieră Română (ARR).

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.