Un autocar şi 36 de TIR-uri, blocate la Hârşova

Un autocar cu 40 de pasageri şi 36 de autotrenuri care se îndreptau spre Tulcea au fost oprite vineri seară la Hârşova, deoarece DN 22A este impracticabil. Toate persoanele care se află în TIR-uri şi autocar au fost îndrumate către Primăria Hîrşova, pentru a fi adăpostite, informează un comunicat al Comandamentului pentru Situaţii de Urgenţă al judeţului Constanţa.

Vineri seară sunt în continuare închise şi drumurile naţionale DN 22 Ovidiu-Mihai Viteazu, DN 22A Hârşova-Saraiu şi DN 3 Murfatlar-Ostrov.

Autorităţile susţin că se acţionează cu utilaje de deszăpezire, iar pe DN 2A Ovidiu-Mihail Kogălniceanu şi DN 38 Topraisar-Moviliţa se acţionează cu material antiderapant, deoarece există tronsoane de drum cu polei acoperit cu zăpadă bătătorită

Începând cu ora 18.00 Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri Constanţa şi-a retras forţele şi mijloacele de dezăpezire care acţionau pe DJ 226 Corbu-Săcele întrucât viscolul este foarte puternic şi readuce pe carosabil toată zăpada degajată, se mai arată în comunicat.

În aceste condiţii, DJ 226 Corbu-Săcele a fost închis. Totodată, sunt închise din cauza zăpezii şi: DJ 223 Seimeni-Dunărea, DJ 222 Peştera-Pietreni, DJ 226 B Grădina-Pantelimon, DJ 392 Amzacea-Pecineaga, DJ 222F Gârliciu-Hotar Tulcea, DJ 225 Saraiu-Pantelimon, DJ 223 Cloşca-Saraiu, DJ 224 Crucea-Băltăgeşti, DJ 222 Râmnicu de Sus-Râmnicu de Jos. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.