Un taxi a fost strivit de două tramvaie în Bucureşti

Un taxi a fost prins între două tramvaie care veneau din sens opus pe liniile 1 şi 11, la intersecţia Şos. Progresul cu Calea 13 Septembrie, iar şoferul (35 ani) şi femeia (28 ani) aflaţi în maşină au rămas încarceraţi, fiind scoşi pe geam de echipele de intervenţie, care i-au dus apoi la spital, cu răni la cap, dar conştienţi. În urma accidentului produs în jurul orei 8.35, circulaţia tramvaielor liniilor 1, 8, 11 şi 25 a fost deviată pe alte rute, până la ora 10.00.

Totul s-a produs pe Şos. Progresul, între staţiile de tramvai Aprodex şi Calea 13 Septembrie, după ce taximetrul a ieşit de pe un drum secundar fără să se asigure şi a intrat în coliziune cu un tramvai al liniei 1 care circula regulamentar pe sensul către Răzoare şi cu unul dintre tramvaiele liniei 11 care circula către Calea Rahovei, a declarat Brânduşa Raeceanu, purtătorul de cuvânt al Regiei Autonome de Transport Bucureşti (RATB).

Circulaţia tramvaielor în zona producerii accidentului a fost blocată pe ambele sensuri pentru a se face cercetarea la faţa locului şi a se stabili cauza accidentului, a precizat Andrei Codău, purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere a Capitalei. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.