Veteranii de razboi din Sectorul 2 isi primesc cardurile de calatorie

Veteranii de razboi din Sectorul 2 al Capitalei, vaduvele de razboi si vaduvele veteranilor de razboi sunt asteptati la sediul Primariei Sectorului 2 (strada Chiristigiilor nr. 11-13) pentru a-si actualiza dosarul de membru si pentru a-si ridica facilitatile de transport prevazute de lege.

Potrivit primarului Neculai Ontanu, aproximativ 1.200 de persoane au beneficiat de la inceputul anului de facilitatile de transport oferite de lege, respectiv: carduri RATB, legitimatii de metrou si foi de drum CFR clasa I si a II-a, valabile pe parcursul intregului an, din totalul de 2.500 acordate anul trecut.

Veteranii de razboi, vaduvele de razboi si vaduvele veteranilor de razboi sunt invitati sa se prezinte la filiala Asociatiei Veteranilor de Razboi Sector 2, de la etajul I al Primariei Sectorului 2, cu urmatoarele documente:

–  legitimatia de membru al filialei

– carnetul de evidenta al drepturilor anuale,

– buletinul sau cartea de identitate (in original),

– ultimul talon de indemnizatie de membru.

In cazul in care titularul nu se poate deplasa, va imputernici alta persoana sa-l reprezinte, cu documentele mentionate.

Programul cu publicul: marti, miercuri, joi si vineri – intre orele 8.00-13.00. (M.S.)

1 COMENTARIU

  1. Cred că informațiile date sunt utile şi binevenite, așa că sper ca această acțiune de informare să continue cu regularitate. Propun ca biletele de trimitere la tratament balneofizioterapeutic să fie distribuite prin ANVR, nu prin CNAS unde sunt cozi enorme și condiții grele de așteptare. De asemenea, cred că ar fi util să se prezinte casele/sanatoriile pentru batranii bolnavi la care au acces veteranii de război aflați in această situație. Și o întrebare: de ce nu se respectă legile privind dreptul veteranilor la asistență medicală și medicamente gratuite? Care sunt actele juridice prin care de mai mulți ani se practică așa zisa coplată pentru ceea ce depășește anumite plafoane de fonduri?

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.