Wizz Air angajează însoţitori de bord în Bucureşti şi Cluj

Cea mai mare companie aeriană low-cost din România după numărul de pasageri,Wizz Air recrutează însoţitori de bord pentru bazele din Bucureşti şi Cluj, ca parte a planului de dezvoltare anunţat pentru anul 2016.

Condiţii: vârsta peste 18 ani, să deţină un paşaport valid, diplomă de bacalaureat, să fie fluenţi în engleză atât în scris, cât şi vorbit, să ştie să înoate, să aibă experienţă în relaţia cu clienţii dar şi să poată ajunge la aeroport în maximum o oră.

Un plus vor avea cei care au abilităţi excelente de comunicare, cei care sunt flexibili pentru programul în schimburi şi cei care se integrează şi lucrează uşor într-o echipă.

Susţinerea interviurilor pentru Bucureşti va avea loc la Hotel Angelo AirportHotel din Otopeni, în 15 februarie, 22 februarie şi 1 martie.

Interviurile pentru baza din Cluj vor avea loc pe data de 22 februarie în incinta Grand Hotel Italia.

Doritorii trebuie să vină cu un CV în limba engleză, referinţe şi două poze (plan amplu şi tip paşaport) şi să fie pregătiţi deoarece interviurile se pot desfăşura pe parcursul mai multor ore.

Wizz Air a terminat anul trecut cu un număr de 4,5 milioane de pasageri transportaţi din şi spre aeroporturile locale, cu 16% mai mult decât în anul precedent. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.