Wizz Air introduce din iulie cursa Cluj-Napoca – Bucureşti iar din septembrie, ruta Bucureşti – Budapesta

Wizz Air introduce din 22 iulie 6 zboruri pe săptămână între Cluj-Napoca – Bucureşti iar din septembrie, ruta Bucureşti – Budapesta.

Cele 6 zboruri pe săptămână – mai puţin sâmbăta – vor avea loc în cursul serii, de la ora 20.35 de la Aeroportul “Avram Iancu” din Cluj-Napoca spre “Henri Coandă” Otopeni, iar cel de retur va pleca la ora 21.55 de pe Otopeni.

Preţul biletelor porneşte de la 39 de lei.

Baza Wizz Air din Cluj-Napoca este deservită de cinci avioane, al şaselea urmând să fie introdus în iulie.

Wizz Air este astfel a treia companie low-cost, după Ryanair şi Blue Air, care intră pe segmentul curselor interne, controlat până de curând de TAROM.

“În ultimul an, Wizz Air a adăugat pe listă 20 de aeroporturi. Avem peste 100.000 de zboruri pe an”, a declarat directorul comercial Wizz Air, György Abrán, într-o conferinţă de presă la Bucureşti.

El a adăugat că este foarte posibil ca Wizz Air să ia în calcul şi alte oportunităţi de rute.

În plus, Wizz Air are în plan angajarea a 400 de persoane în acest an, pentru că vor creşte şi numărul de aeronave operate şi va fi nevoie astfel de personal de bord şi de piloţi.

La nivel mondial, Wizz Air a transportat peste 19 milioane de pasageri în anul 2015 pe cele 400 de rute din 38 de ţări. În România, compania a transportat 4,5 milioane de pasageri în cursul anului trecut, având o cotă de piaţă de aproape 30%. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.