Wizz Air şi-a suspendat zborurile la Craiova 

Din cauza lucrărilor de reabilitare a pistei Aeroportului Craiova ce au loc pe parcursul verii, operatorul low-cost Wizz Air şi-a suspendat operaţiunile de la şi spre acest aeroport, începând de astăzi.

Aeronava Wizz Air şi personalul ce deservesc operaţiunile din Craiova vor fi relocate către alte pieţe, pe parcursul lucrărilor la pistă.

Pasagerii cu rezervări deja făcute sunt contactaţi şi li se oferă rambursarea completă, varianta de a păstra suma plătită sub formă de WIZZ Credit sau reprogramarea gratuită.

“Suspendarea temporară a operaţiunilor ar trebui să îi ajute pe reprezentanţii aeroportului să finalizeze renovarea şi refacerea suprafeţei pistei într-un timp rezonabil, chiar mai devreme decât termenul planificat. Suntem bucuroşi să susţinem proiectul de îmbunătăţire a pistei, care va aduce beneficii regiunii pentru mulţi ani de acum înainte. Aşteptăm cu nerăbdare să ne reluăm operaţiunile la Craiova mai târziu, pe parcursul acestui an, pe o pistă complet renovată”, a declarat purtătorul de cuvânt al Wizz Air, Daniel de Carvalho.

Compania aeriană operează o flotă de 55 de aeronave Airbus A320 de la 19 baze, pe 360 de rute care asigură legătura între 110 destinaţii din 37 de ţări.

În România, Wizz mai operează pe aeroporturile din Bucureşti, Cluj-Napoca, Timişoara, Constanţa, Târgu Mureş, Arad, Sibiu şi Iaşi. (M.S.)

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.