AVEURO INTERNATIONAL. Export de microbuze, import de autobuze

Carosierul prahovean Aveuro International și-a mărit, anul trecut, capacitatea de producție și, totodată, a demarat importul de autobuze din Turcia, pentru a acoperi cât mai bine solicitările pieței.

Compania a extins spațiul de producție, ajungând la 5.000 mp parcare și 2.000 mp hale pentru producție. Astfel, capacitatea de producție a ajuns la 25 de unități pe lună, Aveuro International având peste 50 de angajați. Jumătate din producția anului 2019 este deja contractată, mare parte plecând la export (100 de unități).

Se caută confort pentru pasageri

Nici piața locală nu este neglijată.

Chiar dacă legea este neclară în privința licitației pentru traseele interjudețene, operatorii români solicită autovehicule categoria I – microbuze și autobuze cu un confort superior, chiar dacă, implicit, costurile sunt mai mari.

Cel mai solicitat model este microbuzul de 19+1+1 locuri, cu podea în amfiteatru, ceea ce asigură și un spațiu de bagaje și categoria I.

Toate aceste microbuze au la bază noul Mercedes-Benz Sprinter, Aveuro International având un stoc de peste 20 de autovehicule.

Portofoliul de autovehicule oferite de Aveuro International include și microbuze cu șasiul lungit (capacitate 22 locuri) și variante pentru transport urban.

În ultimele șase luni, Aveuro International a demarat și comercializarea de autovehicule mărcile Temsa și Otokar, importate din Turcia.

Aveuro Internațional participă la cele mai importante târguri internaționale de profil, precum IAA Hanovra și Busworld. Astfel, au fost încheiate parteneriate cu revânzători locali din diferite țări europene, care cunosc bine respectivele piețe și pot oferii serviciile solicitate de operatori (leasing, buy-back etc.).

Anul acesta, Aveuro International își propune să producă minimum 200 de unități.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.