Ford prezintă Noua Fiesta conectată, electrificată, pregătită pentru viitor

Ford a prezentat pentru prima dată noua Fiesta, cu un stil nou și un pachet îmbunătățit de tehnologii, propulsată de motoare mild-hybrid sofisticate, care o pregătesc pentru viitor.

Noua Fiesta oferă un nou design exterior mult mai expresiv și vine într-o suită de echipări diversificate. Printre tehnologiile de nouă generație se numără farurile Matrix LED cu sistemul anti-orbire (Glare-Free High Beam), panou de bord digital de 12,3 inch ce poate fi personalizat.

Gama de propulsoare electrificate include și EcoBoost Hybrid cu tehnologie mild-Hybrid de 48 de volți, pentru o experiență plăcută la condus, alături de transmisia automată în 7 trepte, cu dublu ambreiaj. Este anunțată, de asemenea, o versiune Fiesta ST de 200 CP.

Clienții din România pot plasa precomenzi pentru noua Fiesta în rețeaua de dealeri Ford. Prețul de pornire prin Programul Rabla Guvernamental 2021 pentru persoane fizice este de 11.300 euro cu TVA inclus, pentru versiunea Fiesta Connected 1.1 Benzină 75 CP, cutie manuală. Primele mașini vor sosi, în România, în februarie 2022.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.