FORT declanșează protestul în Piața Victoriei, în 20 martie

1

FORT anunță public declanșarea protestului, în de 20 martie, în Piața Victoriei din București, în fața sediului Guvernului, autorizația fiind deja eliberată de Primăria Capitalei.

sursă foto: FORT. Imagine de la protestul din 15 septembrie 2016, împotriva scumpirii RCA

Iată precizările, în comunicatul transmis redacției:

“Dupa alte două săptămani, mult asteptatele Ordonante de urgenta in domeniul transporturilor de pasageri, promise de Guvern, sunt blocate pe circuitul de avizare.

Federatia Operatorilor Romani de Transport – FORT considera ca sectorul de activitate in cauza nu s-a mai intalnit niciodata cu un asemenea  moment, ce risca sa blocheze iremediabil transportul rutier national si judetean de pasageri.

Solicitarile membrilor FORT sunt simple, iar argumentele au fost deja introduse in fundamentarea celor doua acte normative blocate acum la nivel guvernamental, in principal din cauza acelorasi grupuri de interese ce incearca sa foloseasca legislatia pentru propriul interes si buzunar.

F.O.R.T. solicita Guvernului rezolvarea problemelor cu adevarat prioritare pentru piata de transport pasageri respectiv:

  • eliminarea sintagmei “în mod repetat” din Legea taximetriei, pentru a combate eficient transportul ilicit de persoane
  • prelungirea programelor interjudetean si judetene de transport pasageri

Orice alta completare adusa acestor doua modificari esentiale, nu reprezinta altceva decat incercari disperate ale unor indivizi de a modifica legea pentru acoperirea unor ilegalitati sau situatii litigioase.

In data de 20 martie, in Piata Victoriei, incepand cu ora 08:30, glasul celor ce sustin aceste modificari, cu siguranta o sa fie auzit.

Protestul se desfasoara pe modelul celui ce a declansat modificarea legii RCA, la acesta participand membrii federatiei din intreaga tara, prezenti la manifestare cu autobuze, autocare si autoturisme”.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.