Autogari.RO: 15 ani în lumea transporturilor

Au trecut 15 ani de când Autogări.RO a intrat în marea rețea de transport, care unește călătorii cu șoferii, cu drumurile, autocarele și toți cei care stau în spate și organizează activitatea.

Pe parcursul acestor ani, Autogări.RO a informat milioane de persoane despre serviciile de transport dorite (7 milioane, în 2019), adăugând un grad de profesionalism industriei.

Despre REZMax și Autogari.RO, la bilanț de an

În 2019, Autogări.RO a lansat aplicația REZMax Șofer. După aproape 2 ani de dezvoltare, sistemul REZMax se află la bordul mașinilor, permițând șoferilor să vadă în timp real diagrama de călători și să vândă bilete de pe telefonul mobil sau tabletă.

Tot în 2019, a fost dezvoltată comunicarea prin SMS, ce permite utilizatorilor REZMax să comunice ușor informații călătorilor sau șoferilor. Acest serviciu a fost extins cu o aplicație pentru telefoanele mobile, ce permite operatorilor să folosească propriile numere și propriile abonamente pentru a trimite SMS-urile, automat, din sistem.

Conectarea la casele de marcat a reprezentat o altă preocupare Autogări.RO, în 2019. Astfel, a fost dezvoltat REZMaxPOS Server, prin care vânzarea de bilete poate fi urmată, automat, de emiterea bonului fiscal, cu toate informațiile despre cursa aleasă. Această aplicație funcționează cu casele DATECS și Tremol, pentru casele DAISY fiind dezvoltată o altă metodă de interconectare.

În prima parte a anului 2020, Autogari.RO va primi o față nouă, pentru a răspunde mai bine majorității utilizatorilor de pe telefoanele mobile (aproximativ 80%) și pentru a facilita cumpărarea biletelor on-line și personalizarea experienței fiecărui utilizator.

De asemenea, în 2020, REZMax va primi o interfață modernă și mai prietenoasă. Aceasta se va adapta la telefoanele mobile sau tablete și va aduce și facilități noi, orientate spre relația cu clientul și simplitate în folosire.

Abonamentele de transport, au reprezentat o altă prioritate în anul ce a trecut. În noua interfață REZMax, se va regăsi un modul facil de gestiune a clienților recurenți de abonamente, dar și cu flexibilitatea emiterii unui abonament personalizat pe anumite zile ale săptămânii sau cu un anumit număr de călătorii. De asemenea, facturarea va permite gruparea mai multor abonamente într-o factură către o firmă angajatoare. Abonamentele se folosesc, la îmbarcare, prin scanarea codului QR cu aplicația REZMax Șofer, care verifică în sistem valabilitatea călătoriei și tine evidența tuturor călătoriilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.