FlixBus se extinde în SUA

FlixBus lansează noi rute pe Coasta de Est a Statelor Unite ale Americii și oferă rute care vor conecta New York, Washington D.C., Baltimore și Richmond, cu până la 11 plecări zilnice.

Autocarele verzi vor începe să circule pe străzile din Manhattan pe 30 mai, exact la un an după ce FlixBus a intrat pe piața din SUA.

„Lansarea pe coridorul New York – Washington D.C. este un pas important în extinderea FlixBus la nivel global, în special pentru că este una dintre cele mai aglomerate rute din Statele Unite, dar și din întrega lume“, a explicat André Schwämmlein, co-fondator și CEO FlixMobility, companie din care face parte FlixBus.

„După o lansare de succes pe Coasta de Vest în urmă cu exact un an și lansările ulteriore în regiunile de sud și sud- vest, a devenit tot mai clar pentru noi faptul că americanii își doresc alternative de călătorie și sunt deschiși în ceea ce privește transportul cu autocarul pe distanțe lungi, pentru mulți dintre ei fiind prima călătorie cu acest mijloc de transport“, a mai precizat Schwämmlein.

FlixBus s-a lansat în Germania în anul 2013 și, după ce s-a extins în 28 de țări în Europa, a intrat și pe piața din SUA în luna mai 2018, cu rute conectând cele mai importante orașe din California. În martie 2019, rețeua de autocare verzi s-a extins în zona de sud cu rute în Texas, Louisiana și Mississippi. În luna aprilie, a treia etapă a lansării a vizat Utah. Lansarea autocarelor FlixBus pe Coasta de Est se petrece exact la un an după ce primele autobuze verzi au început să circule în SUA.

Cu ocazia inaugurării rețelei FlixBus pe Coasta de Est, toate biletele vor costa $4.99. Ulterior, cel mai mic preț va rămâne $4.99, iar restul vor depinde de cerere, sezon și alți factori care influențează politica prețurilor dinamice.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.