Banca Comercială Feroviara lansează PROXI Card

Banca Comercială Feroviara lansează PROXI Card, cel mai nou credit de consum de pe piaţa bancară. PROXI Card funcţionează ca o opţiune de creditare ataşată contului PRIMUS, ce permite accesarea unei linii de finanţare simple şi avantajoase.

PROXI Card este un produs destinat clienţilor persoane fizice care deţin contul PRIMUS şi în care îşi încasează drepturile salariale, indiferent că operaţiunea are sau nu la bază o convenţie cu angajatorul privind virarea acestora în conturile deschise la BCF.

PRIMUS este un pachet bancar inovator conceput de Banca Comercială Feroviara S.A. şi format din cont curent în lei, cont de economii în lei şi euro, card de debit Mastercard şi Internet Banking. PROXI Card completează acest pachet, aducând în plus o facilitate de finanţare în condiţii avantajoase, cu marja de dobândă 0. PRIMUS oferă un cont curent la costuri 0, iar prin activarea facilităţii PROXI Card, clienţii au acces la bani în plus, pentru nevoi imediate.

Astfel, cu PROXI Card, clienţii PRIMUS pot apela la o finanţare de maximum 3 salarii nete valabile la  data efectuării analizei, în condiţiile generale ale ofertei, disponibilă la sucursalele BCF şi pe site-ul www.bancaferoviara.ro. În plus, pentru a obţine cel mai mic cost, se recomandă utilizarea facilităţii de creditare direct prin plata cu cardul BCF la comercianţi. Costul  produsului mai este influenţat şi de modalitatea de derulare a facilităţii de creditare. Toate informaţiile necesare sunt puse la dispoziţia clienţilor pe canalele noastre de comunicare.

Banca Comercială Feroviara S.A. (www.bancaferoviara.ro) s-a lansat în anul 2009 cu un capital privat, integral românesc şi are în prezent 15 unităţi, în 11 oraşe importante ale ţării, oferind clienţilor săi, persoane fizice şi juridice, o gamă completă de servicii financiar-bancare, în lei şi valută.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.