Kuehne + Nagel îşi extinde soluţiile digitale KN FreightNet şi pentru serviciul LCL

După introducerea KN FreightNet pentru transportul aerian în 2014, Kuehne + Nagel lansează noua sa soluţie digitală pentru cotaţii şi plasarea bookingurilor pentru serviciile LCL door-to-door.

Serviciul LCL (Less-than-Container Load) este un segment foarte important din cadrul transportului maritim. Datorita retelei globale dense si a huburilor centrale, clientii Kuehne + Nagel vor beneficia de procese operationale eficiente si de un timp de tranzit mult mai scurt.

Obtinerea cotatiilor si plasarea comenzilor este de multe ori un proces ce consuma timp, ceea ce poate duce la intarzieri. Utilizand KN FreightNet pentru LCL, clientii pot obtine cotatii pentru transporturile de export si import on-line in cateva secunde si pot plasa comenzi mai repede ca oricand. Nu este nevoie de pre-inregistrare intrucat platforma poate fi accesata de oricine.

Cotatiile se bazeaza pe introducerea unor detalii simple de transport, cum ar fi locul de incarcare, destinatia finala, greutatea si volumul. Utilizatorii primesc o imagine de ansamblu clar structurata pentru un pret allinclusive door-to-door cu toate suprataxele incluse, precum si timpul de tranzit estimat. In acest moment puteti obtine o oferta sau plasa un booking cu o valabilitate de 30 de zile si deasemeni le veti putea salva pentru o utilizare ulterioara.

Utilizatorii pot, de asemenea, cu aplicatia KN Login iPhone App, sa vada statutul si detaliile transportului LCL, in timp ce transportul este in tranzit.

Otto Schacht, Executive Vice President Sea Logistics, a declarat: “Suntem mandri ca suntem pionieri in industria noastra in a face cat mai usoar posibil obtinerea cotatiilor si a bookingurilor LCL pentru clientii nostri. Viteza si simplitatea KN FreightNet pentru LCL sunt elementele cheie ale acestei solutii digitale inovatoare. Chiar si cele mai complexe solicitari door-to-door sunt calculate in cateva secunde”.

KN FreightNet pentru LCL este disponibil la: https://ro.kuehne-nagel.com/en_gb/seafreight/kn-freightnet-for-lcl/

O solutie similara KN FreightNet pentru Transportul Rutier va fi disponibila in curand.

Cu aproximativ 66,000 de angajati in 1000 de locatii in peste 100 de tari, Grupul Kuehne + Nagel www.kuehne-nagel.ro este unul din liderii mondiali a companiilor logistice. Pozitia sa puternica pe piata sta in transporturile maritime, aeriene, rutiere si in contract logistic cu un mare accent in furnizarea serviciilor IT – servicii bazate pe supply chain management.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.