OPTEX şi Milestone au dezvoltat o soluţie de securitate de ultimă generaţie

OPTEX®, lider mondial în materie de tehnologii de detecţie, anunţă disponibilitatea în România a unei soluţii de securitate realizate împreună cu Milestone. Adresată cartierelor rezidenţiale, magazinelor de retail şi supravegherii oraşelor, soluţia se bazează pe integrarea detectorului laser OPTEX REDSCAN cu software-ul Milestone XProtect Video. Această combinaţie asigură o detecţie performantă şi o evaluare corectă a ameninţărilor.

Datorită posibilităţii de a vizualiza, pe acelaşi ecran, date oferite de senzor şi materiale video oferite de camerele de supraveghere, personalul de securitate are, acum, la îndemână un sistem de verificare complet. Astfel, acesta va putea reacţiona rapid la posibilele acţiuni de vandalism.

Detectorii OPTEX REDSCAN integrează un modul de analizare care poate detecta viteza de deplasare a unui corp, mărimea şi poziţia sa, chiar şi în cele mai dificile condiţii de iluminare. Astfel, alarmele false sunt eliminate. Procesul de detecţie funcţionează optim chiar şi în condiţii de soare puternic, nori, fascicule puternice de lumină, ploaie sau zăpadă.

Instalare

REDSCAN poate fi instalat atât vertical, cât şi orizontal. Atunci când este instalat în poziţie verticală, scanerul generează un zid vertical de monitorizare şi detectează toate obiectele sau persoanele care îl traversează. În cazul în care zona ce se doreşte a fi monitorizată este de dimensini mai mari, scanerul se poate instala orizontal, aria de acoperire, în acest caz, fiind extinsă.

Optex Milestone Schita

Integrarea REDSCAN cu software-ul realizat de Milestone creşte gradul de eficienţă şi răspuns al sistemului de securitate, utilizatorii putând folosi diferite etichete şi filtre. Cu ajutorul etichetelor, se pot defini zone specifice de interes, astfel încât agenţii de securitate să le poată ??căuta şi accesa foarte repede. Filtrele completează această funcţionalitate, oferind posibilitatea de a ??căuta în baza de date în funcţie de dată, oră şi alţi parametri. 

Integrare

Software-ul Milestone permite o integrare facilă şi rapidă cu produsele companiei OPTEX. Această capabilitate permite importul de date cu privire la aria de detecţie şi codurile de alarmă ale REDSCAN în software-ul XProtect. Astfel, utilizatorii au posibilitatea de a seta zone predefinite de interes şi diferite activităţi în cazul în care sistemul detectează o posibilă infracţiune. Se pot activa automat camerele de supraveghere, aprinde lumini, porni sirene sau trimite emailuri cu notificări către anumite persoane.

Datorită soluţiei Milestone, utilizatorii vor putea folosi efectul “Hawk Eye”, care generează un auto-tracking al camerelor PTZ, folosind coordonate GPS şi date oferite de detectorul REDSCAN. Această funcţie are rolul de a interpreta coordonatele XY primite de la REDSCAN şi de a asigura acestora coordonate GPS. Zonele de interes pot fi generate pornind de la hărţi, planuri topografice sau imagini satelitare.

optex

Modulul de securitate “HawkEye” reprezintă nivelul următor de evoluţie în inteligenţa geospaţială. Acesta permite crearea unei hărţi GPS personalizate, în doar câteva minute, prin plasarea câtorva camere de supraveghere şi a unor senzori OPTEX. Accesarea transmisiilor oferite de camerele de supraveghere şi senzori se realizează rapid, printr-un simplu click. Modulul “HawkEye” este uşor de configurat şi folosit, oferind un nou nivel de protecţie.

“Combinarea senzorilor OPTEX cu soluţia software Milestone a generat un nou punct de referinţă al industriei de securitate. Acum, utilizatorii au acces la un sistem complet, capabil să realizeze detecţii optime în timp real, indiferent de condiţiile de iluminare. Capabilitatea de a folosi etichete şi filtre face ca totul să fie intuitiv şi rapid, transformând semnificativ procesul de monitorizare”, a declarat Jacek Wójcik, Sales Director CEE şi reprezentant pentru România.

Specificaţii REDSCAN 

REDSCAN este un senzor laser premiat care poate detecta oameni, obiecte şi vehicule cu raza maximă de 30 m. Acesta poate analiza mărimea, viteza de deplasare şi distanţa faţă de senzor a obiectelor sau a persoanelor urmărite.

vxi-jpeg

Procesul de configurare este intuitiv şi rapid, fiind necesară instalarea software-ului REDSCAN Manager pe PC şi setarea zonelor de detecţie dorite. REDSCAN poate fi folosit în orice condiţii, algoritmii de detecţie dezvoltaţi de OPTEX, de-a lungul anilor, asigurând o funcţionare optimă indiferent de vreme.

Despre OPTEX

OPTEX Co., Ltd este lider global în dezvoltarea de soluţii de detecţie, senzorii OPTEX dedicaţi supravegherii de interior şi de exterior fiind distribuiţi la nivel mondial. Printre produsele lansate se numără atât detectoare cu fir şi wireless, cât şi senzori specializaţi cu rolul de a activa sistemele CCTV.

De asemenea, OPTEX este dezvoltatorul unui detector laser de Clasa I, dedicat celor mai rafinate integrări de sisteme de securitate. De la lansare şi până acum, OPTEX şi-a construit reputaţia la nivel mondial de producător de produse şi tehnologii inovative şi de calitate. Mai multe detalii la: https://www.optex-europe.com/products/.

LĂSAȚI UN MESAJ

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.