Page 21 - Revista ZIUA Cargo martie 2019
P. 21

 viteză constantă în traficul de pe autostradă. Este soluția ideală pentru clienții operațiunilor de transport de cursă lungă.
• Motorul D13TC (cu tehnologia Turbo Compound) de 460 CP (cu 2.600 Nm) sau
Volvo FH cu I-Save include:
   de 500 CP (cu 2.800 Nm)
• Noi punți spate cu consum de combustibil extrem de eficient
• Oprire motor la ralanti
• I-Cruise cu I-Roll, care reglează viteza pentru a reduce consumul de
    Sisteme actualizate
combustibil
• Pompă de servodirecție cu debit variabil
• Funcție I-See actualizată
• I-Shift cu software optimizat pentru transporturile de cursă lungă
se adaptează la aceasta, incluzând un software de schimbare a treptelor de viteză optimizat pentru aplicații pentru transporturile de cursă lungă.
   Printre alte caracteristici oferite de I-Save, se numără noile axe spate efi- ciente din punct de vedere al consu- mului de combustibil, un sistem I-See actualizat, bazat pe hărți, care anali- zează înclinația drumului din față și
Creșterea combinată a eficienței ofe- rită de toate aceste produse și servicii poate conduce la economii privind costurile cu combustibilul de până la 7%, față de un motor D13 Euro 6 pasul D.
 martie 2019 .................................................................................................................................................. 21
„Am adaptat fiecare aspect al func- ției I-Save pentru a se potrivi cerințelor operatorilor de transporturi de cursă lungă, mai ales ale celor care parcurg, de obicei, mai mult de 120.000 de kilometri pe an”, spune Mats Franzén, Director strategie lanț cinematic la Volvo Trucks. „Cu cât conduc mai mult, cu atât cresc economiile potențiale. Este un motor puternic, ce oferă un consum de combustibil eficient și o experiență lină a condusului.”
Volvo FH cu I-Save va fi disponibil pentru comenzi pe piețele europene începând din data de 11 martie 2019.
Adaptarea: Raluca MIHĂILESCU
raluca.mihailescu@ziuacargo.ro
  CAMIOANE ȘI SERVICII














































































   19   20   21   22   23