Page 25 - Revista ZIUA Cargo aprilie 2019
P. 25

 Efficiency include și alte servicii suplimentare, care contribuie la o exploatare cât mai eficientă: contractul de service Volvo Gold, ce garantează cea mai mare disponibilitate posibilă sau serviciile telematice Dynafleet, de management al flotei, pentru a ști mereu ce se întâmplă cu camioanele și șoferii dumneavoastră.
• asistență pentru tractare Plus (include trac- tare și în caz de accidente, parcare, transport șofer, cazare, taxe adminis-
• Cu „Timpi din tahograf”, puteți ve- dea cât de mult timp petrec șoferii pentru finalizarea noilor activități, conform reglementărilor privind timpul de lucru. Detaliile despre timpii de condus, odihnă și descărcare se păstrează pentru ulti- mele 30 de zile, fiind utile la facturare și la calcularea salariilor șoferilor. De asemenea, serviciul vă permite să des- cărcați activitățile șoferului de la sediu, oricare ar fi locația autocamionului și șoferului. În acest fel registrele sunt ușor de actualizat. Iar descărcările manuale de 20 de minute vor fi date uitării.
descoperiți motivul pentru care un anu- mit șofer consumă mai mult combustibil decât altul. Raportul privind Punctajul pentru eficiența utilizării combustibilului vă prezintă performanțele de utilizare a combustibilului pentru șoferi și vehiculele lor. De la 0 la 100, punctajul arată performanța șoferului în patru domenii importante: adaptarea vitezei, utilizarea motorului și a treptelor de viteză, anticiparea și frânarea și staționarea.
        trative etc.);
• conectivitate – monitorizarea
• Serviciul „Poziționare” indică pozi- ția exactă a unui autocamion, până la nivel de stradă, oferă informații despre timpi, șoferi, viteză, încărcătură și tipul de vehicul, arată care autocamioane sunt cele mai potrivite pentru o activita- te nouă și oferă informații esențiale atunci când un autocamion intră într-o anumită zonă geografică. De asemenea, simpli- fică planificarea traseelor și facilitează găsirea celui mai rapid traseu către desti- nație. Punctele de navigație din Dynafleet Online pot fi trimise către sistemul de navigație din autocamion. Clienții pot monitoriza deplasarea mărfurilor, utili- zând datele de autentificare alocate.
    Contractul de service Volvo Gold
online a stării camionului (a codurilor de eroare, a schimburilor de ulei, a sistemului de aer comprimat, uzurii ambreiajului, frânelor etc.);
Inclus pentru 3 ani, cu posibilitatea de prelungire, Contractul Volvo Gold garantează cea mai mare disponibi- litate posibilă. Toate lucrările de între- ținere preventivă și reparațiile autoca- mionului sunt incluse, ceea ce vă asigură control total asupra costurilor, exploatare fără griji și timp pentru a vă concentra asupra afacerii dumnea- voastră.
• buton și microfon pentru asisten- ță Volvo Action Service On Call.
Pachetul include:
• toate reparațiile necesare;
• întreținere personalizată (verifi-
Oferta include abonament preplătit pentru 1 an pentru 4 servicii Dynafleet Online: „Combustibil și Mediu”, „Timpi din tahograf”, „Poziționare” și “Mesa- gerie”, precum și abonament actuali- zări hărți I-See preplătit pentru 5 ani.
În fine, serviciul „Mesagerie” asi- gură contactul între sediu și auto- camion, previne neînțelegerile costisi- toare și le oferă șoferilor informațiile de care au nevoie pentru a lua decizii mai bune când se află pe drum. Puteți să comunicați oricât doriți, indiferent de locația autocamionului.
cări, înlocuiri fluide, filtre, curele și în- tinzătoare etc; consumabile: ambreiaj, plăcuțe, baterii etc);
• Serviciul „Combustibil și Mediu” vă permite să urmăriți performanța auto- camioanelor și eficiența șoferilor. În câteva secunde, generați rapoarte pe baza unei game largi de parametri și
Alte servicii incluse
• asigurare pentru 100% Disponi- bilitate;
Servicii Dynafleet
 aprilie 2019 .................................................................................................................................................. 25
În fine, dar nu în ultimul rând, oferta Volvo FH Fuel & Efficiency in- clude un curs de perfecționare șofer pentru economie de combustibil, care combină cele mai recente teorii cu analiza și instruirea directe, adaptate la operațiile dumneavoastră de trans- port și permite o reducere a consumu- lui de combustibil cu până la 10%.
La toate acestea, se adaugă o ofertă de finanțare de excepție, leasing financiar, pe o perioadă de până la 5 ani, cu un avans pornind de la 5% și o valoare reziduală 15%, prin Volvo Financial Services România.
Raluca MIHĂILESCU
raluca.mihailescu@ziuacargo.ro
  CAMIOANE ȘI SERVICII








































































   23   24   25   26   27