Page 11 - ZIUA Cargo iunie 2019
P. 11

 schimbare, de o nouă viziune și, mai ales, de optimizarea serviciilor și a costurilor, pentru a rămâne competitivi. International Alexander a apărut în anul 2003 și, deși a pornit cu o camio- netă, încă de la început, antreprenorul Simion Apreutese a avut o viziune amplă asupra evoluției companiei”, a
precizat Loredana Dan, director ge- neral International Alexander.
Atunci când vine vorba despre mo- dele de business, International Alexan- der are în vedere faptul că piața este într-o continuă schimbare.
Portofoliul de clienți a fost dezvol- tat pas cu pas, fiind unul impresionant, la ora actuală. Compania lucrează direct cu aproape toți producătorii auto și furnizorii acestora, precum și în sectorul FMCG.
„Nu există un model de business predefinit! Gata nu ești niciodată, totul este în continuă mișcare, adaptabili- tatea este un element cheie, iar in- vestițiile fac totdeauna diferența. Mo- delul nostru de business a fost și este bazat pe flota proprie, reînnoirea con- stantă a parcului auto, depozite proprii, prezența în alte țări, iar, în cazul nos- tru, discutăm de România, Serbia, Ungaria și Germania, extinderea por- tofoliului de servicii și o selecție a cli- enților”, a completat Loredana Dan.
„Suntem o companie ce oferă ser- vicii complete de transport și logistică, un partener de cursă lungă, capabil să se adapteze rapid la provocările pieței. De la transport FTL... la grupaje, dis- tribuție, transport expres, transport ma- ritim și aerian, transport feroviar, trans- port autoturisme, depozitare, spălare profesională de ambalaje, servicii lo- gistice în depozitele proprii și servicii de logistică integrate, direct în fabricile clienților. Între cerințele pieței și direcția necesară pentru a rămâne un furnizor de încredere și pregătit pentru noile ten- dințe, se creează un mix”, a explicat di- rectorul general International Alexander.
Depozitele cresc flexibilitatea
 „Piața te «obligă»
la schimbare, dar timpul de reacție și viziunea fac în mod cert diferența,
iar antreprenorul,
alături de o echipă puternică, reprezintă cheia succesului.”
„Depozitele construite și operate de International Alexander cresc flexi- bilitatea și calitatea serviciilor oferite de companie, ne oferă posibilitatea de a ne organiza și de a urma valorile în care credem, pentru a fi un furnizor de valoare pentru clienții noștri. De exemplu: securitatea mărfurilor, sistem de booking pentru optimizarea timpilor de așteptare la încărcare/descărcare,
Un rol important în dezvoltarea companiei îl joacă depozitele.
Loredana Dan, director general International Alexander:
 iunie 2019 .................................................................................................................................................... 11
„Sunt companii care nu doresc o dezvoltare fulminantă, ci preferă să lucreze constant, fără risc și fără proiecții de creștere. În cazul acestora, vechile modele pot fi o alternativă, dar obligatoriu cu focus pe costurile interne.”
  PIAȚĂ ȘI COMPANII


















































































   9   10   11   12   13