Page 12 - ZIUA Cargo iunie 2019
P. 12

   servicii logistice calitative, rampe/spații de depozitare dedicate pentru clienții cu volume mari, personal calificat, echipamente de ultimă generație”, a arătat Loredana Dan.
al pieței viitorul companiei! Referitor la momentul actual, comparativ cu criza de acum 10 ani, piața este total diferită, atât în Europa, cât și la nivel global, datele problemei fiind legate de componenta forței de muncă și
Cum arată viitorul transporturilor pe următorii 5-10 ani, în viziunea unei companii mari?
Ca și structură și proiecții de dezvol- tare, a fost creat International Alexander Holding, din care fac parte 10 companii independente, specializate pe diverse segmente de activitate, oferind, astfel, posibilitatea de a analiza serviciile pe centre de cost, verificând în timp real productivitatea tuturor activităților des- fășurate.
„Mă aștept la schimbări. De exem- plu, pe segmentul automotive, trece- rea la modelele electrice va aduce modificări importante. Atât noi, în ca- litate de companie de transport și lo- gistică (integrator de servicii complete
„Pe lângă debutul transportului de autoturisme, cu proiecții interesante de viitor, punem accent pe transportul intermodal, pentru care am demarat primii pași”, a declarat directorul ge- neral International Alexander.
În ciuda discuțiilor legate de o posibilă nouă criză, compania crede în continuare în dezvoltare.
„În mod constant, am simțit, am analizat și am decis în fiecare moment
12 ...................................................................................................................................................... iunie 2019
digitalizarea companiilor. Suntem con- tinuu concentrați pe optimizarea și consolidarea proceselor existente și ancorați în a da startul la noi proiecte antrenante”, a arătat Loredana Dan.
 În contextul schimbărilor survenite în piață, o întrebare importantă este legată de condițiile în care poate su- praviețui astăzi o companie ce reali- zează doar transport.
PIAȚĂ ȘI COMPANII
„Depinde de modelul de business ales. O variantă ar fi să lucreze ca subcontractori pe lângă firme mai mari de transport, sau case de expediție. În acest fel, vor avea costuri clar de- finite de transport și nu vor avea ne- voie de multe departamente suport, care să le ridice costurile de operare”, a explicat Loredana Dan.
 





















































































   10   11   12   13   14