Page 16 - Revista ZIUA Cargo noiembrie 2011
P. 16

    Premiul special pentru IT, oferit de către Mercedes Benz Romania – Valeriu Zaharia, managing director Truck&Bus (dreapta), a fost câștigat de Logistic E van Wijk.
Românii demonstrează, însă, astăzi mai mult decât ieri, că sunt profesioniști și pot alerga umăr la umăr cu orice companie de profil din vestul Europei. De altfel, trei dintre firmele finaliste ale acestei ediții a concursului Romanian Transport Company of the Year (RTCY) au acțio- nariat străin, însă... managementul din România este integral format din români. Un semnal clar privind nivelul încrederii de care se bucură specialiștii de la noi din țară la nivel european. Așa cum spuneam și în anii trecuți, Romanian Transport Company of the Year reprezintă o competiție a exem- plelor... care s-a materializat, an de an, în evenimente mari... și care, încet- încet, se transformă într-o comunitate.
Podiumul
Trofeul Romanian Transport Company of the Year 2019 a plecat către Pitești, fiind decernat companiei Agexim Spedition, care a primit, de asemenea, Premiul pentru manage- ment, după ce a convins juriul printr-un model în care tehnicile moderne, apli- cate de o echipă dinamică, bine su- dată, se așază foarte bine pe o afa- cere sănătoasă de transport, în care dezvoltarea se realizează cu pași siguri. Fiecare detaliu este inclus într-o anumită sferă de responsabilități, pornind de la comunicarea directă cu clientul sau șoferii, stabilirea rutei și punctelor de alimentare sau odihnă, analiza stilului de condus sau a ele- mentelor tehnice și până la operațiu- nile și previziunile financiare.
Locul al doilea, pe podiumul celei de-a zecea ediții a concursului Romanian Transport Company of the Year 2019 Hankook, a aparținut Logistic E Van Wijk, din Cluj, care a câștigat, de asemenea, Premiul pentru IT și Premiul pentru stabilitate finan- ciară (pentru al doilea an consecutiv). Logistic E van Wijk a știut cum să transforme „impredictibilul” în „predic-
 PIAȚĂ ȘI COMPANII
Premiul special pentru siguranță rutieră, înmânat de către Costin
Constantinescu, dealer director Scania Romania (dreapta), a fost câștigat de Marvicon, trofeul fiind înmânat directorului executiv, Anca Milian (centru).
 Trofeul pentru protecția mediului a fost înmânat de Adriana Grigorescu, director comercial Rompetrol (centru), lui Florin Neamțu, director general Suri Sped (stânga).
  Logistic E Van Wijk a câștigat premiul pentru stabilitate financiară, înmânat de Irina Hrișcă, regional manager Garanti Leasing (stânga).
16 .............................................................................................................................................. noiembrie 2019
























































































   14   15   16   17   18