Page 17 - Revista ZIUA Cargo noiembrie 2011
P. 17

  tibil”, în condițiile în care reușește să valorifice foarte bine avantajele pe care le oferă concentrarea pe nișe de transport. Compania tratează într-un mod unic amănuntele, având în spate o impresionantă soluție IT, ceea ce generează un impact pozitiv major la nivelul performanțelor.
Și trofeul pentru locul al treilea a plecat spre Pitești, fiind adjudecat de TN Logistika SK-RO, companie mem- bră a grupului italian Torello, care a știut să maximizeze avantajele oferite de grup, dar cu o amprentă româneas- că. De menționat că entitatea din România asigură servicii de dispecerat pentru toți șoferii români angajați în cadrul grupului, atât în Italia, cât și în Slovacia.
Premiul pentru flote mici a plecat către Târgu Mureș
La secțiunea „flote mici”, câștigă- toare a fost Tuțu Trans, din Târgu Mureș, care a fost, de asemenea, și cea mai votată companie de către cititorii Ziua Cargo, obținând Premiul pentru popularitate. Firma, care deține, în prezent, o flotă de 22 de camioane, a ales să abordeze, pe lângă trans- portul clasic internațional, atât nișe, precum transferul de deșeuri între Germania și Elveția, cât și dezvoltarea în alte domenii, precum agricultura.
Premiul pentru siguranță rutieră a plecat către Oradea, fiind decernat com- paniei Marvicon, o firmă remarcată de către juriu pentru modul profesionist în care abordează pregătirea conducăto- rilor auto. Și asta nu este tot...
În cadrul Marvicon sunt folosite des sintagmele „te rog” și „mulțu- mesc”, iar condițiile corecte de lucru, alături de o atmosferă construită cu grijă au făcut ca în ultimul an să nu plece nici măcar un șofer (un lucru care spune multe!).
Trofeul pentru protecția mediului a fost adjudecat de Suri Sped, din
Alexandru Sântamarian, director de vânzări Volvo România (stânga), a înmânat Premiul pentru popularitate companiei Tuțu Trans – Petruța Moldovan (centru).
Premiul special pentru management a fost adjudecat de compania Agexim Spedition. Trofeul a fost înmânat de Eduard Jiros, network development manager IVECO Romania (stânga).
Premiul pentru responsabilitate socială a fost înmânat directorului general Intenational Alexander, Loredana Apreutese (centru), de către Bela Petrik, head of commerce & logistics MOL Romania (stânga).
Raluca Apostolescu, sales & marketing coordinator BursaTransport- 123Cargo (centru-stânga), a înmânat trofeele decernate pentru implicare în apărarea intereselor breslei.
    noiembrie 2019 ............................................................................................................................................ 17
 PIAȚĂ ȘI COMPANII






















































































   15   16   17   18   19