Page 19 - Revista ZIUA Cargo noiembrie 2011
P. 19

  operaționale. În 2019, Trofeul pentru responsabilitate socială a fost decer- nat companiei International Alexander, care s-a implicat în special în zona de susținere a copiilor defavorizați, a celor cu nevoi speciale sau a excelenței.
Pentru apărarea intereselor bres- lei, la propunerea asociațiilor profe- sionale, membre în juriul Romanian Transport Company of the Year, în 2019, au fost premiate 3 companii (în ordine alfabetică): AC Mobile, Agexim Spedition și Transalex. Sunt firme care au înțeles că ramura transporturilor are nevoie de reprezentare, tocmai pentru a putea fi asigurat acel cadru în care operatorii să poată acționa co- rect, fără să li se pună piedici arti- ficiale.
Detalii tehnice
Reamintim, companiile participante la concursul Romanian Transport Company of the Year sunt evaluate de către un juriu alcătuit din autorități, specialiști și asociații patronale: ISCTR, RAR, Poliția Rutieră, IFPTR, 123Cargo- BursaTransport, ARILOG, ASKO, FORT, UNTRR, APTE 2002, COTAR, MARSH, WIASS, Jinga & Asociații, TAPA și Ziua Cargo.
La baza evaluării, stau mai multe criterii, dintre care amintim: situația financiară (pentru fiecare companie a fost realizat un audit financiar), situația accidentelor și a amenzilor, soluții IT utilizate, programul de pregătire a an- gajaților, implicarea în acțiuni menite să apere interesele breslei și acte de responsabilitate socială.
Conform regulamentului competi- ției, compania câștigătoare a titlului RTCY nu mai poate participa la ur- mătoarele trei ediții ale concursului.
Meda IORDAN
meda.iordan@ziuacargo.ro
Un show acrobatic la înălțime și baritonul Cătălin Petrescu, acompaniat la pian de Alexandru Burcă, au adus o notă specială serii.
  noiembrie 2019 ............................................................................................................................................ 19
 PIAȚĂ ȘI COMPANII
























































































   17   18   19   20   21