Page 39 - Revista ZIUA Cargo noiembrie 2011
P. 39

    Contract Volvo Flexi-Gold
• Contract de servicii bazat
pe utilizare. Atât activitățile de întreținere, cât și plățile lunare țin cont de kilometrajul efectiv.
• Oferă o fereastră de flexibilitate de 40% pentru kilometrajul anual estimat.
• Contractul Volvo Flexi-Gold oferă aceeași acoperire și disponibilitate precum cele oferite de contractul Volvo Gold.
• Este potrivit în special pentru companiile cu activități sezoniere și cu un volum de muncă variat de la un an la altul.
• Fără facturi sau documente suplimentare pentru depășirea kilometrajului, emise la sfârșitul anului.
 lelor să comunice către Volvo Trucks kilometrajul în timp real. Contractul acesta le oferă clienților o fereastră de flexibilitate de 40%, în care kilome- trajul anual poate depăși sau poate rămâne sub kilometrajul stabilit cu 20%, în ambele sensuri. Fiecare fac- tură lunară se bazează pe kilometrajul efectiv caracteristic acelei luni, fără facturare sau documente suplimentare pentru depășirea kilometrajului, emise la sfârșitul anului (în intervalul de fle- xibilitate). Acest aspect este util mai ales pentru clienții care se confruntă cu schimbări de sezon și cu o cerere fluctuantă.
„Pe scurt, cu cât conduceți mai puțin, cu atât plătiți mai puțin și vice- versa. Contractul Volvo Flexi-Gold ofe- ră aceeași acoperire și aceeași dispo- nibilitate ca în cazul contractului Volvo Gold, la același cost previzibil, însă cu mai multă flexibilitate pentru a se adapta nevoilor dinamice ale afaceri- lor”, spune Thomas Niemeijer.
Contractul Volvo Gold este cel mai cuprinzător contract de service Volvo Trucks și include întreținerea preven- tivă, planificarea serviciilor conectate, precum și toate reparațiile aduse auto- camioanelor.
„Dezvoltarea rapidă a serviciilor conectate le oferă transportatorilor modalități complet noi de a crește dis- ponibilitatea vehiculului și de a opti- miza utilizarea acestuia. Adăugând flexibilitate la modalitatea de plată, conferim o nouă dimensiune ofertei noastre de servicii”, spune Anna Müller, vicepreședinte, Service Market & Retail, Volvo Trucks Europa.
adaptarea: Raluca MIHĂILESCU
raluca.mihailescu@ziuacargo.ro
 noiembrie 2019 ............................................................................................................................................ 39
 CAMIOANE ȘI SERVICII




















































































   37   38   39   40   41