Page 33 - Revista Ziua Cargo
P. 33

  Zoltán Kovács, director general AVE Bihor:
„Am cerut oferte de la mai mulți producători și distribuitori, iar la Ford Trucks am ajuns din două considerente: unul a fost prețul competitiv și celălalt a fost termenul de livrare. Ne-au asigurat că se pot încadra și pot livra camioanele,
în perioada noastră de mobilizare,
de 90 de zile. În total, avem 38 de camioane de la Ford Trucks, 3 au fost cumpărate anul trecut și restul de 35 au fost contractate anul acesta, fiind toate livrate. Camioanele sunt noi, sunt mai performante – față de cele care sunt Euro 3, Euro 4, vechi de zece ani – se comportă mult mai bine, au un consum de combustibil mai redus, și, fiind noi, nu necesită la fel de multă mentenanță. Acestea sunt considerente importante,
în condițiile în care mașinile noastre fac 100-120 de kilometri pe zi. Avem încredere într-un parteneriat bun și de lungă durată.”
    Koray Kuvvet, managing director Eastern Europe & Balkans Ford Trucks:
„Ne bucurăm de rezultatul obținut în segmentul vehiculelor municipale,
acela de a fi lider de piață în România, în al treilea an consecutiv, datorită partenerului nostru Cefin Trucks, alături de care realizăm produse personalizate pentru clienții noștri. Ford Trucks oferă cele mai bune soluții pentru nevoile companiilor de utilități publice și ale altor clienți, cu o experiență de peste o jumătate de secol și cu capacități de dezvoltare dinamică a produselor, care ne permit să ne îmbunătățim continuu produsele pe baza feedback-ului obținut de la clienții noștri. Vom fi alături și vom «împărtăși greutățile» (n.r.: Sharing the Load – deviza Ford Trucks) cu AVE Bihor și sunt sigur că acest parteneriat va fi unul prosper și de succes pentru ambele părți.”
este una competitivă, care aduce va- loare adăugată clienților săi, menținân- du-se în topul alegerilor principalelor companii din domeniu, ca lider în vân- zările din segment din anul 2018 până în prezent.
Cefin Trucks a atins o cotă de piață de 45,3% în segmentul vehiculelor municipale, conform unui raport DRCPIV (ianuarie-iunie 2020). Obiec- tivele companiei pentru anul 2020 sunt: depășirea pragului de 10% a
 august 2020 ................................................................................................................................................ 33
cotei de piață cu Ford Trucks, în creș- tere de la 8,1% în 2019 și susținerea poziției de lider în segmentul vehicu- lelor de construcții și municipale.
Servisare facilă
Rețeaua de service în continuă ex- pansiune oferă o valoare adăugată par- teneriatelor, celor ce aleg pentru flota lor vehicule comerciale marca Ford.
Compania Cefin Trucks le oferă cli- enților săi un set complet și competitiv de servicii post-vânzare, prin cele 19 centre de reparații din România, aflate în București, Brașov, Deva, Arad, Constanța, Craiova, Bacău, Suceava, Baia Mare, Oradea, Timișoara, Sibiu, Odorheiu Secuiesc, Cluj-Napoca, Pitești, Ploiești, Galați, Turda și Piatra Neamț. Având o experiență de peste 18 ani în reparații pentru camioane și remorci, în cadrul rețelei de service se pot efectua reparații complexe de mecanică, elec- trică și tinichigerie pentru toate tipurile de vehicule și semiremorci.
Alexandru STOIAN
alexandru.stoian@ziuacargo.com
 PIAȚĂ ȘI COMPANII

















































































   31   32   33   34   35