Page 22 - Demo
P. 22

              Inovație în transportul frigorific
Cu flux de aer complet variabil, eficiență de neegalat a consumului de combustibil și un cost de operare redus semnificativ, modelul Advancer reprezintă viitorul transportului frigorific.
Thermo King, lider în domeniul soluțiilor de transport cu tem- peratură controlată și marcă a corporației Trane Technologies, pre- zintă Advancer, o reinterpretare a agregatului frigorific de semiremorcă. Seria Advancer este disponibilă în trei versiuni diferite, A-360, A-400 și A- 500 și oferă o arhitectură care creează un standard nou și îndrăzneț al per- formanței, al controlului temperaturii și al conectivității flotei.
„La Thermo King, înțelegem că po- ziția de lider impune responsabilitatea avansului tehnologic și creșterea per- formanței transportului produselor peri- sabile. De când am lansat acest do- meniu, în urmă cu peste 80 de ani, am inovat pentru a atinge și depăși nevoile clienților, a îmbunătăți eficiența și a reduce impactul asupra mediului al produselor noastre” a spus Francesco Incalza, președintele Thermo King pen- tru Europa, Orientul Mijlociu și Africa. „Astăzi, Advancer reprezintă o altă piatră de hotar în istoria noastră. Prin introducerea acestei platforme pentru semiremorci, complet reproiectate, tes- tăm limitele industriei noastre. Aceasta este viziunea noastră pentru transportul frigorific și acest viitor este aici pentru clienții noștri.”
Mai rapid
și mai eficient
Ambiția din spatele Advancer este de a depăși valorile acumulate și de a crea un sistem frigorific pentru semire- morci care oferă inovații unice în dome- niu. În același timp, performanța furni- zată de Seria A este fără rival, asigurând control complet al temperaturii, protecție superioară a mărfurilor și eficiență de neegalat a consumului de combustibil. Combinate, aceste capabilități oferă flexibilitate operațională mai mare, în timp ce ajută clienții să realizeze îmbunătățiri semnificative ale timpilor de lucru și ale costului total de utilizare.
„Cu Advancer, ne-am întors la planșeta de proiectare și ne-am între- bat cum arată viitorul” a spus David O’Gorman, senior product manager, Thermo King. „Am rugat clienții să ne
transmită de ce au nevoie pentru a lucra mai eficient, a-și dezvolta aface- rile și a-și reduce costurile de operare. Rezultatul este o soluție care schimbă regulile jocului, pe care clienții noștri o așteptau.”
Testările din teren ale agregatelor, în condiții reale, și testele comparative cu modelul precedent și cu alte agrega- te din domeniu au arătat că Advancer este cu până la 40 % mai rapid la scă- derea temperaturii și are un consum de combustibil cu până la 30% mai eficient decât media din industrie.
„Agregatele noastre testate în teren au parcurs peste 1 milion de kilometri, de-a lungul a diferite zone climatice și zeci de mii de ore de func- ționare a motoarelor diesel și elec- trice”, a adăugat O’Gorman.
„Ele au traversat deșerturi, au funcționat la altitudini ridicate, au călătorit pe feribot peste mări și pe trenuri în operațiuni intermodale. De-a lungul tuturor testelor, agregatele Advancer s-au dovedit fără cusur.”
Caracteristici unice
Noua structură confirmă așteptări- le clienților, care au fost incorporate în noul design, de la început, împreună cu experiența și cunoștințele Thermo King de zeci de ani. Ca rezultat, Advancer include caracteristici unice, care se adresează unei game largi de provocări financiare și operaționale, printre care:
• flux de aer complet variabil, care poate fi reglat pentru fiecare cursă și tip de marfă, independent de turația motorului
• eficiență de neegalat în funcțio- nare electrică și diesel, care contribuie la scăderea emisiilor de CO2, cu 50%
mai puțin decât nivelul maxim permis de către ultimele standarde NRMM Stage V
• controlul electronic al turației mo- torului la modelele A-400 și A-500, care le transformă în primele agregate din industrie care oferă transparență completă a nivelului și consumului de combustibil. Datele privind consumul sunt înregistrate, afișate și sunt dis- ponibile online
• costuri de întreținere reduse și în- treținere mai facilă, comparativ cu mo- delul precedent, datorită senzorilor, care oferă mai multe date de la motor, combustibil, baterie și performanță celorlalte componente principale
• pregătire tehnologică pentru vii- tor, în scopul utilizării energiei de la mo- tor, generator de axă sau rețea electrică
• inteligența flotei, ca standard, cu Advancer ca primul sistem frigorific care oferă 2 ani de conectivitate inte- grală telematică, în prețul de achiziție.
Agregatele Advancer sunt fabrica- te la centrul de producție Thermo King din Galway, Irlanda, cu nivel zero al deșeurilor rezultate. Noua linie de pro- ducție, de ultimă generație, folosește cu până la 60% mai puțină energie decât procesul de producție al produ- selor Thermo King similare anterioare.
Advancer se aliniază la aspirațiile de sustenabilitate ale Trane Technologies pe termen lung, până în 2030, și la an- gajamentul de a reduce emisiile de car- bon ale utilizatorilor cu 1 gigatonă – echivalentul emisiilor anuale combinate ale Italiei, Franței și Marii Britanii.
Pentru mai multe informații, vă rugăm să accesați www.TKadvancer.com
 CAMIOANE ȘI SERVICII
22.............................................................................................................................................. octombrie 2020









































































   20   21   22   23   24